4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > se merita schimbarea ???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se merita schimbarea ???

am un ford focus 2001 prima imatriculare in 2014 ianuarie taxa achitata 650 E 1.6 i 16 v  100cp + GPL BRC - fac 300 D km cu 79 ROn -- masina functioneaza tot pe ea AER geamuri  Mp3+usb chiar nu am probleme sa fac schimb cu un Ww golf 4 131 cp ? taxa platita si Ww    cu aer geamuri si el  diesel ????? merita schimb pe schimb ?
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Daca tie ti se pare f bun schimbul, atunci gandeste-te de ce vrea el chestia asta? Posibil sa aiba vreo problema masina si vrea sa scape de ea.
0 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Eu de la gpl B.R.C. am trcut la diesel e de controlat masina sa vezi in ce parametri sta oricum parerea mea este ca o da pentru ca e de bagat bani in ea!!
–2 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani masina este a unei cunostiinte cunosc masina am mers cu ea la CT de cateva ori bune trage merge nu bate - am de schimbat la ea flansele la amortizoare un rulment pe spate + ulei filtre bujii si nu are Jante cam atat  nu`i masina dupa net --- vrea sa o schimbe pentru k i se pare mai buna benzina cica e sfanta si nu ai probleme -- probabil el se teme ca in curand poate sa `i pice o turbina/injectoare/egr/ambreaj chestii care pica des la un diesel Ww golf --  eu cu masina nu am ce sa`i fac chiar nu am ce sa i schimb momentan :-?? si chestiile care trebuiesc baga`te in golf nu ma deranjeaza sunt uzabile nu ma deranjeaza prob care le are ... ma intereseaza schimbu sine sa dau benzina+gpl pe diesel care are 12 ani masina chiar nu stiu ce sa fac --- are si 6 trepte golfu trage bine asa :D

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani daca e asa cum zici si iti place nu mai sta pe ganduri ca ceea ce o sa economisesti la gpl o sa bagi in motor bafta!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Daca zici ca nu e problema de piese,adica cele care costa mult,turbina,injectoare etc,mai ia in calcul ca un diesel nu e benzina,nu fuge atat de tare(de tras trage) si e foarte posibil sa te plictisesti de el.Trecerea de la benzina la diesel nu e asa de simpla si o poti pune la 'de a nu face' in viitor.
Scazand problemele tehnice posibile,daca vrei neparat diesel poti sa treci linistit.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani AM AVUT TATA 320 D GOLF 5 DIESEL GOLF 4  MI E USOR NU I PROBLEMA :d

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Parerea mea nu se merita,nu stii cand iti pica turbina sau injectoarele

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu are rost sa o dai pt ca ai gpl
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani Eu unu nu as da un golf 4 1.9tdi pe un focus fie el si motorina si gpl si electric atata timp cat masina nu mi-a creeat probleme si nu cred ca imi va face,si nici unul de aici nu cred ca ar face treaba asta,nici tu cred,si valoarea de piata spune asta un focus ca al tau este undeva la 2000-2500 maxim,iar un tdi g4 bun si cu taxa sare de 3 mi.Singuru motiv pentru care amicul tau vrea sa faceti schimb este probabil lesne de inteles,si cat de curand o sa auzi ori ca l-a vandut ori ca l-a lasat masina :).Toutusi daca te-ai plictisit grav de masina si vrei altceva fa schimbul si vinde golful,vei lua mai multi bani decat pe focus si iti cumperi altceva ce iti place tie,asta doar daca G4 arata a masina cat de cat si ii merge motoru ok
0 voturi
A raspuns alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani daca masina este buna merita sa faci schimb,,e o masina destul de fiabila si frumoasa,ai pui jante in spite si arata belea,,si cica golfurile astea care au 6+1 au motoarele foarte bune ,,fiecare de aici asi da parerea alegerea este a ta..bafta
–2 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani cunosc f bine ce poate un golf diesel -- dar cu 6 trepte chiar nu am avut - si eu sunt curios d performantele lui .. mersi oricum -- cred k fac schimbu !

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani DIESELU E MAI COTAT CA BENZINA!
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani ce inseamna pentru tine mai cotat ? adik mai bun mai cautat ???? niciodata benzina e cea mai buna daca vrei sa stii cu adevarat - motoarele diesel s-au inventat pentru curse lungi daca nu stiai ! pentru o masina cum avem noi benzina e mai buna de o mie de ori !
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani o motorizare diesel costa mult mai mult decai una pe benzina si are o viata mai mare decat decat benzinarul acum fiecare alege pentru el ceea ce considera ca e mai bine pentru el bafta!