4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Testul ADAC ... ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Testul ADAC ... ?

Salut ! Explicati-mi si mie va rog, de ce in testul ADAC, Continental e pe primul loc, Michelin pe 2  si Dunlop care e mai bun decat amandoua, e pe 4 ( punctajele luate de Dunlop sunt mai bune decat cele luate de Conti sau Mich )
A intrebat Gabrielne (1,970 puncte) acum 11 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani

editat de Bogdan_03 acum 11 ani

Pentru ca Falken sunt cele mai bune, de aia! :)) N-avem noi de unde sa stim, alea probabil ca au fost punctate in functie de niste teste de-ale lor.
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Testele acestea sunt in mare parte reclama.Daca esti un pic atent,vezi ca aceeasi marca si profil la dimensiuni diferite primesc diferite clasificari.Concluzia o trage fiecare...
–1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani "Cea mai tare firma de pneuri conform Allgemeiner Deutscher Automobil-Club este Continental Aktiengesellschaft."
Citeste asta repede-repede si dupa ce-ti rupi limba de vreo patru ori incearca Dunlop Pneumatic Tyre Company Limited si SCA Compagnie Générale des Établissements Michelin. O sa vezi ca-s din alt film. Cand o sa vezi o organizatie belgiana cum e EuroNCAP sau un club auto suedez ca-si da cu parerea, atunci poti sa te astepti la obiectivitate. N-am vazut niciodata un neamt sa laude ceva ce nu-i de-a lui cu exceptia tigarilor, romului si curvelor.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare