Primul accident cu noul BMW M4. Masina este dauna totala

Primul accident cu noul BMW M4. Masina este dauna totala
  • Un BMW M4 Coupe a fost distrus aproape complet intr-un accident din Germania
  • La volanul automobilului bavarez se afla un tanar in varsta de numai 20 de ani
  • Conform primelor estimari, valoarea pagubelor se ridica la nu mai putin de 90.000 euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW M4 Coupe a fost distrus aproape in totalitate dupa ce soferul sau - un tanar in varsta de numai 20 de ani - a pierdut controlul volanului si a lovit doi copaci de pe marginea drumului. Conform primelor estimari, pagubele se ridica la suma de 90.000 de euro.

Nici bine nu a fost lansat pe piata, iar noul BMW M4 Coupe a si cazut victima unui accident de circulatie. Unul dintre primele exemplare ale automobilului bavarez de inalta performanta si-a gasit sfarsitul intre doi copaci de pe marginea unui drum din Munchen, Germania, dupa ce soferul sau - un tanar in varsta de numai 20 de ani - a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive cu care a intrat intr-o curba.

Primul accident cu noul BMW M4

Primul accident cu noul BMW M4

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma acestui incident grav, exceptie facand BMW-ului M4 Coupe implicat care, conform primelor estimari, a suferit pagube de nici mai mult, nici mai putin de 90.000 de euro. Pe scurt, automobilul bavarez de inalta performanta poate fi incadrat cu mare usurinta la categoria "Dauna Totala", lucru care reiese si din fotografiile atasate acestui articol.

Despre BMW M4 Coupe

Inlocuitor al modelului M3 Coupe, noul BMW M4 Coupe a fost dezvaluit in premiera mondiala la inceputul anului, in cadrul Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit in luna ianuarie.

Propulsat de un motor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, automobilul bavarez de inalta performanta ofera un total de 431 cai putere si 550 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar 4.1 secunde atunci cand se opteaza si pentru transmisia DCT cu sapte rapoarte disponibila in mod optional.

Primul accident cu noul BMW M4

Primul accident cu noul BMW M4

De asemenea, noul BMW M4 Coupe se mai poate lauda si cu un sistem de tractiune spate, suspensia si frane special concepute, lista cu bunatati tehnice continuand cu diferentialul activ si incheindu-se in cele din urma cu numai cele 1.497 de kilograme din dreptul greutatii.

In ceea ce priveste aspectul sau vizual, automobilul bavarez de inalta performanta reuseste sa impresioneze prin numeroasele detalii agresiv stilizate, oferite in compania unui plafon realizat din fibra de carbon si a unor jante forjate de pana la 19 inch.

Primul accident cu noul BMW M4

Primul accident cu noul BMW M4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Primul accident cu noul BMW M4
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2014