Termeni și condiții

Termenii si conditiile de utilizare (denumite in continuare "Termeni si Conditii") a site-ului 4Tuning.ro si a serviciilor furnizate prin intermediul sectiunilor din site ("Serviciul") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate accesa si utiliza site-ul 4Tuning.ro precum si pentru a publica si promova anunturi prin intermediul sectiunii "Bazar" din site-ul 4Tuning.ro sau orice alta sectiune şi se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, indiferent dacă aceştia au încheiat sau nu un contract cu Administratorul Site-ului pentru furnizarea de servicii prin intermediul Site-ului. In situatia in care utilizatorii Site-ului au incheiat un contract cu Administratorul Site-ului, Termenii si Conditiile vor face parte din respectivul contract. Utilizatorul declară şi garantează că persoana care accesează contul prin introducerea corectă a numelui de utilizator şi a parolei are dreptul de a reprezenta legal titularul contului.

In intelesul prezentelor Termeni si Conditii: "Site" inseamna in continuare pagina de internet 4Tuning.ro; "Administratorul Site-ului" inseamna in continuare Active Soft S.R.L. cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti; "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care acceseaza continutul paginilor sectiunii "Bazar", care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata utilizarea Serviciului si/sau accesarea prezentei sectiuni din Site; accesarea sau vizitarea in continuare a prezentei sectiuni din Site, si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prin utilizarea Serviciului, Utilizatorul accepta prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

Serviciul 4tuning.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web 4tuning.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului 4tuning.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul 4tuning.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului 4tuning.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul 4tuning.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului 4tuning.ro nu sunt garantate in nici un fel.

Activitați publice sunt orice actiuni pe care le faci pe site-ul 4Tuning.ro, care sunt proiectate sa fie vizibile pentru alti utilizatori, inclusiv comentarii, anunturi, recomandari, recenzii, evaluari, calificative.

Reteaua de socializare a 4Tuning.ro, incluzand aici sectiunile "Bazar auto" , "Forum" , "Masina mea", "Q&A", "Articole", este publica, disponibila permanent pe internet, bazata pe un site web la care utilizatorii se pot inscrie si interactiona liber cu alti utilizatori, deja înscrisi, ceea ce inseamna ca orice informatie pe care o dezvalui in activitatile publice, impreună cu numele de utilizator sau cu ID-ul tau, sau orice imagine sau fotografie, devine publica si poate fi vizualizata, colectata si folosita de alti utilizatori.

Active Soft S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru imaginile incarcate sau datele astfel furnizate.

Cand partajezi sau recomanzi link-uri catre continut de pe o platforma terta parte, acea actiune si orice date pe care le distribui vor fi acoperite de politica de confidentialitate a platformei respective.

Serviciul disponibil prin intermediul Site-ului si toate paginile web din cadrul Site-ului care sunt in legatura cu funizarea acestui serviciu, cu exceptia celor indicate diferit, sunt detinute si operate de Administratorul Site-ului si accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

1. Accesarea Serviciilor

1.1. Administratorul Site-ului furnizeaza servicii de publicare si promovare a anunturilor Utilizatorului, potrivit prevederilor prezentelor Termeni si conditii si explicatiilor oferite pe Site. Administratorul Site-ului opereaza o baza de date in care Utilizatorii Site-ului pot publica anunturi conform prezentelor Termeni si Conditii si pot promova contra cost aceste anunturi. Administratorul Site-ului are dreptul, nu si obligatia, de a filtra anunturile publicate si / sau promovate de Utilizatori prin intermediul Serviciilor. Administratorul Site-ului nu are obligatia de a controla continutul anunturilor si nu intermediaza tranzactiile dintre vanzator si cumparator, nefiind implicat in relatia dintre acestia (nu este reprezentantul niciunuia).

1.2. Administratorul Site-ului poate modifica, suspenda sau intrerupe in orice moment furnizarea Serviciilor si / sau accesul Utilizatorului la ele, in intregime sau in parte, inclusiv disponibilitatea oricarui element in legatura cu Serviciile, fara nicio notificare. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul, ca potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, sa refuze acordarea accesului la Servicii oricarei persoane, in orice moment.

2. Inregistrare si securitate

2.1. Ca si conditie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorului i se solicita inregistrarea in baza de date a Administratorului Site-ului, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator. Utilizatorul va furniza Administratorului Site-ului date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentelor Termeni si conditii, ceea ce va putea avea ca urmare inchiderea imediata a contului sau de Utilizator.

2.2. Utilizatorul certifica Administratorului Site-ului ca are cel putin 18 ani prin simpla acceptare a prezentelor Termeni si conditii. Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentelor Termeni si conditii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze paginile aferente Serviciului, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.

2.3. Utilizatoriilor le este interzis: (a) sa utilizeze ca si nume de utilizator numele unei alte persoane cu intentia de a se folosi in mod fraudulos de identitatea acesteia; (b) utilizarea ca si nume de utilizator a unui nume pentru care drepturile sunt detinute de o alta persoana decat Utilizatorul, fara autorizarea explicita a respectivei persoane. Ori de cate ori considera ca exista aceasta situatie, Administratorul Site-ului va avea dreptul de a refuza inregistrarea sau de a anula toate numele de utilizator si conturile aferente de pe Site, potrivit propriei sale optiuni, care nu poate fi cenzurata in niciun mod de catre alta persoana, si fara a fi tinuta sa justifice motivele.

2.4. Utilizatorul va fi singurul responsabil de mentinerea confidentialitatii cu privire la parola aleasa si de mentinerea securitatii contului propriu. Administratorul Site-ului este indreptatit sa considere ca orice persoana care furnizeaza parola si numele de utilizator corecte pentru accesarea unui cont este autorizata de Utilizatorul respectiv si Administratorul Site-ului nu este raspunzator pentru nicio actiune a respectivei persoane in legatura cu utilizarea Serviciilor.

3. Conditii de desfasurare, limitari si obligatii privind Serviciile

3.1. Utilizatorii au obligatia de a respecta urmatoarele reguli cu privire la utilizarea Serviciilor si cu privire la publicarea si promovarea anunturilor: (a) Utilizatorul are obligatia de a publica si promova un anunt numai in categoria special prevazuta pentru bunurile care fac obiectul anuntului (masini modificate, masini second-hand, piese si accesorii auto, etc) si nu mai in sectiunea corecta din punct de vedere al operatiunii dorite (vanzare/cumparare); (b) Utilizatorul are obligatia de a introduce si promova anunturi valabile la data publicarii si pe intreaga perioada pentru care acesta este afisat in Site, angajandu-se sa elimine orice anunt de indata ce isi pierde valabilitatea; Utilizatorii au obligatia de a elimina sau inactiva de pe Site de indata anunturile care nu mai sunt de actualitate; (c) Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii complete si corecte cu privire la bunul care face obiectul anuntului (in special cu privire la pret), fiind strict interzisa publicarea si promovarea de anunturi care contin informatii incorecte sau care pot genera confuzie (de exemplu, masini sau piese si accesorii auto la pretul de 1 EUR); (d) Utilizatorul are obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in anuntul publicat si / sau promovat prin intermediul Serviciului, fie prin intermediul textului, fie prin intermediul imaginilor atasate anunturilor sau prin orice alte metode. In cazul in care Utilizatorul incalca oricare dintre regulile de mai sus (sau oricare dintre prevederile prezentelor Termeni si conditii) Administratorul Site-ului are dreptul de a elimina orice anunt publicat si / sau promovat cu incalcarea acestora.

3.2. Utilizatorul se obliga sa incarce pe Site pentru a ilustra anunturile publicate si promovate prin intermediul Serviciilor doar acele imagini pentru care are toate drepturile si autorizatiile necesare pentru acest tip de utilizare (inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de proprietate intelectuala). Utilizatorul se obliga sa apere Administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulata de un tert in legatura cu aceste imagini si cu eventualele drepturi incalcate prin utilizarea acestora si sa despagubeasca Administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus. Prin incarcarea pe Site a oricarei imagini, Utilizatorul autorizeaza Administratorul Site-ului sa utilizeze neexclusiv imaginile respective, pe termen nedeterminat, pe internet, pe oricare Site aflat in administrarea acesteia.

3.3. Este strict interzisa publicarea si / sau promovarea prin intermediul Serviciilor a oricarui anunt care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri. Este strict interzisa publicarea si / sau promovarea prin intermediul Serviciilor a oricarui anunt care nu are legatura cu tematica Site-ului.

3.4. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricaror prevederi din Termeni si conditii, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de Utilizator in vederea publicarii si / sau promovarii pe Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site / Servicii, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca nu pot cere rambursarea niciunui tarif platit pentru Utilizarea Serviciilor in nicio situatie in care Administratorul Site-ului considera ca Utilizatorul a incalcat oricare din prevederile acestor Termeni si conditii si actioneaza in consecinta.

3.5. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentelor Termeni si conditii ori intereselor Administratorului Site-ului sau altor persoane, confera Administratorului Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de acesta dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.

4. Limitarea raspunderii

4.1. Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor Administratorul Site-ului ofera doar un serviciu de publicare si promovare de anunturi pe internet si ca nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; informatiile publicate si promovate in anunturi de Utilizatori prin utilizarea Serviciilor; contractele sau orice intelegeri negociate sau incheiate intre Utilizatori prin utilizarea Serviciilor orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus, inclusiv de natura juridica sau economica, dar fara a se limita la acestea; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor publicate si promovate prin intermediul Serviciilor, Administratorul Site-ului nu aare obligatia de a verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet al acestora.

4.2. Administratorul Site-ului nu garanteaza implicit sau expres pentru furnizarea Serviciilor. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Servicii si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Administratorul Site-ului nu garanteaza si nu are nicio raspundere cu privire la conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

4.3. Serviciile si paginile web aferente acestora sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Administratorului Site-ului in legatura cu acestea. Administratorul Site-ului nu garanteaza in niciun mod sau masura rezultatele utilizarii Serviciilor si Utilizatorul isi asuma toate riscurile si intreaga raspundere juridica in legatura cu acestea. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea paginilor aferente acestuia in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

4.4. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Administratorul Site-ului sau colaboratorii acestuia nu vor putea fi chemati sa raspunda in legatura cu Serviciile: (a) pentru orice suma in plus fata de sumele platite efectiv de Utilizator catre Administratorul Site-ului cu titlu de tarif pentru utilzarea Serviciului; (b) pentru orice daune ori prejudicii, directe sau indirecte. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Administratorul Site-ului nu va datora Utilizatorului despagubiri decat in limita sumelor efectiv platite de catre Utilizator catre Administratorul Site-ului cu titlu de tarif.

4.5. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Serviciilor si a paginilor web aferente, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului. In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau colaboratorii, operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

4.6. Administratorului Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Administratorului Site-ului nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca Administratorului Site-ului nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Administratorului Site-ului si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web 4tuning.ro care ofera serviciul 4tuning.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este". Colectivul site-ului web 4tuning.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul site-ului 4tuning.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

5. Tarife si plati

5.1. Avand in vedere ca Serviciile de promovare a anuntului si Adaugarea anunturilor in anumite categorii sunt contra cost, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Site-ului tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile pe Site in pagina de plata. Un Utilizator va putea promova anunturile sale conform prevederilor prezentelor Termeni si conditii si conform informatiilor disponibile pe site numai dupa autentificare si plata tarifelor corespunzatoare. Utilizatorul va achita catre Administratorul Site-ului pretul serviciilor intr-o moneda virtuala denumita "credit" / "credite", transferata de catre Administratorul Site-ului in contul Utilizatorilor prin vanzare, in conditiile prevazute de prezenta sectiune, a carei valoare (tarif) in lei (sau in alta valuta, daca va fi cazul) este indicata de Administratorul Site-ului prin afisare pe Site si poate fi modificata oricand de Administratorul Site-ului, potrivit propriilor sale criterii care nu pot fi cenzurate de alte persoane. Numarul maxim de credite care poate fi achizitionat de un Utilizator va fi afisat pe site, daca e cazul, precum si informatiile in legatura cu lipsa unei limite maxime de credite permise.

5.2. Administratorul Site-ului nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Creditele achizitionate de Utilizator incarcate in contul Utilizatorului vor putea fi utilizate de acesta numai pentru a beneficia de serviciile furnizate prin intermediul sectiunii Bazar, conform indicatiilor din Site, iar Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a oricaror sume corespunzatoare pretului creditelor neconsumate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila.

5.3. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Site, potrivit optiunii Administratorului Site-ului).

5.4. Indiferent dacă este achiziţionat de Utilizator sau acordat bonus, un credit poate fi utilizat doar în termen de 6 luni de la acordarea acestuia. Pentru a înlătura orice îndoială, Utilizatorul pierde dreptul de utiliza un credit la expirarea unui termen de 6 luni de la data la care creditul respectiv a fost înregistrat în contul său (prin acordarea unui bonus de către Administratorul Site-ului, achiziţionare sau în orice alt mod).

5.5. În cazul în care creditele au fost acordate în temeiul unui contract de prestări de servicii încheiat de Utilizator cu Administratorul Site-ului, acestea pot fi utilizate doar pe durata acelui contract, fiind anulate (retrase) la încetarea din orice motiv a contractului respectiv. Prevederile art. 5.4 de mai sus sunt aplicabile şi în cazul acordării creditelor în modalitatea reglementată de prevederile art. 4.5: nu pot fi utilizate mai târziu de expirarea unui termen de 6 luni de la data înregistrării acestora în contul de Utilizator, însă doar pe durata contractului.

5.6. Consumarea creditelor se face potrivit principiului FIFO, adică primul credit înregistrat în cont este primul credit care se consumă la achiziţionarea unui serviciu cu credite (cele mai vechi credite se consumă primele).

5.7. Stergerea de catre vanzator a unui anunt ce beneficiaza de optiuni de promovare nu va duce, in mod automat, la restituirea sumelor utilizate pentru optiunile de promovare suplimentare.

5.8. Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Administratorul Site-ului a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Utilizatorului: (a) Utilizatorul va transfera in avans Administratorului Site-ului contravaloarea Serviciilor, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a sumelor platite de acesta catre Administratorul Site-ului pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face dupa cum urmeaza: prin trimiterea unui sms la numarul indicat in Site. Avand in vedere efectuarea platii prin sms Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, Active Soft fiind absolvit in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.

5.9. Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pe Site sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Administratorului Site-ului.

5.10. În toate situaţiile în care Administratorul Site-ului a dispus sancţionarea unui Utilizator prin suspendarea, in intregime sau in parte, a contului; restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la cont / sectiuni ale contului sau anularea contului Utilizatorului, ca urmare a încălcării de către acesta a termenilor şi condiţiilor prezentului acord, creditele pe care acesta le avea în cont la data aplicării sancţiunii sunt anulate (retrase) automat. Indiferent dacă Administratorul Site-ului revine sau nu asupra sancţiunilor dispuse (şi contul este reactivat), creditele nu vor fi restituite în contul Utilizatorului sancţionat.

6. Modificarea Termenilor si conditiilor:

6.1. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica orice prevedere din Termeni si conditii, in orice moment, potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligat sa justifice in vreun mod, prin postarea unui anunt pe Site, sau prin transmiterea unei informari via e-mail sau prin posta. Utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Utilizator, ulterior postarii Termenilor si conditiilor modificate pe Site, postarii anuntului sau transmiterii informarii, constituie o acceptare deplina si neconditionata de catre Utilizator a respectivelor modificari la Termeni si conditii.

7. Continutul Site-ului.

7.1 Site-ul si intreg continutul sau, inclusiv cel aflat in legatura cu furnizarea Serviciilor, sunt protejate de prevederile legislatiei romane cu privire la dreptul de autor si sunt create special pentru folosirea lor de catre Utilizatori cu prilejul utilizarii Serviciilor, putand fi utilizate cu autorizarea Administratorului Site-ului numai in stricta concordanta cu prevederile acestor Termeni si conditii. Toate materialele si informatiile disponibile pe Site inclusiv dar fara a se limita la continutul si elementele de grafica ale Site-ului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin Administratorului Site-ului si reprezinta Continutul Site-ului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Administratorului Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopurile prevazute in aceste Termeni si conditii si doar cu repectarea termenilor si conditiilor prevazute. Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la orice Continut accesat in legatura cu Serviciile.

8. Asigurari

8.1. Utilizatorul garanteaza Administratorului Site-ului ca aceasta nu va suferi niciun fel de pierderi ori prejudicii din cauza Utilizatorului sau in legatura cu acesta din cauza oricaror reclamatii sau cereri care ar putea fi inaintate de terte persoane in urma utilizarii Serviciilor, incalcarii acestor Termeni si conditii, incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala sau a oricarui alt drept al unei persoane sau entitate. Asigurarea precedenta include obligatia Utilizatorului ca in caz de litigiu va suporta toate cheltuielile aferente, inclusiv dar fara a se limita la onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare, cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect in legatura cu Serviciile.

9. Legatura cu alte site-uri

9.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

10. Incetarea efectelor Termenilor si conditiilor

10.1. Administratorul Site-ului poate inceta sau suspenda oricare sau toate Serviciile sau accesul la Site, fara notificare prealabila, in cazul in care Administratorul Site-ului considera ca Utilizatorul incalca in orice mod sau in orice masura oricare din termenii si conditiile acestor Termeni si conditii. In asemenea cazuri orice sume achitate / transferate deja Administratorului Site-ului sunt in intregime nereturnabile, deci nu vor fi supuse rambursarii catre Utilizator.

10.2. In orice situatie de inchidere a contului Utilizatorului, inclusiv in cazul rezilierii de catre Administratorul Site-ului potrivit celor de mai sus, Utilizatorul va inceta imediat sa utilizeze contul pe Site. Toate prevederile acestor Termeni si conditii care prin natura lor continua sa produca efecte dupa incetarea acesteia, includ dar nu se limiteaza la declinari de garantii si limitari de responsabilitate.

11. Declaratii si garantii

11.1. Utilizatorul declara si garanteaza urmatoarele: (a) nu va transmite Administratorului Site-ului sau colaboratorilor acesteia si nu va publica sau promova pe Site prin intermediul Serviciului sau prin orice alte metode, documente sau fisiere sau informatii asupra carora nu detine toate drepturile cerute de lege; (b) respecta toate prevederile legale aplicabile in materie, precum si toate normativele si bunele uzante in materie, inclusiv dar fara a se limita la reglementarile cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe si reglementarile cu privire la publicitate; (c) nu incalca si nu a incalcat nicio obligatie legala sau contractuala fata de orice terte persoane sau entitati sau orice drepturi pe care le pot invoca acestea.

12. Alte clauze

12.1. In cazul in care oricare din parti va renunta temporar la exercitarea oricarui drept dintre cele prevazute in Termeni si conditii, aceasta renuntare nu va putea fi considerata ca o renuntare definitiva la respectivul drept. Administratorul Site-ului nu va fi tinut responsabil pentru nicio neindeplinire a obligatiilor sale in cazul interventiei oricarei cauze de forta majora.

12.2. Daca oricare prevedere din Termeni si conditii va fi declarata nula, prevederea respectiva va fi eliminata si inlocuita cu o alta prevedere in acelasi spirit, astfel incat prezentele Termeni si conditii sa produca in continuare efectele juridice avute in vedere initial.

12.3. Partile convin ca orice litigii care intervin in legatura cu prezentele Termeni si conditii sau cu furnizarea Serviciilor vor fi judecate de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul Administratorului Site-ului.

12.4. Prezentele Termeni si conditii nu are in vedere crearea vreunei asocieri sau vreunui parteneriat intre Utilizator si Administratorul Site-ului ca rezultat al prezentelor Termeni si conditii, iar Utilizatorul nu are nicio autoritate de niciun fel sa angajeze Administratorul Site-ului in orice mod in baza prezentelor Termeni si conditii.

12.5. Administratorul Site-ului poate cesiona oricând către un terţ drepturile şi obligaţiile izvorâte din prezentele Termeni si Conditii si din contractele incheiate cu Utilizatorii, inclusiv prin cesionarea către un terţ a contractului, iar Utilizatorul consimte anticipat la această cesiune, conform art. 1315 şi următoarele din Codul Civil. Pentru a înlătura orice îndoială, Utilizatorii site-ului 4tuning.ro consimt anticipat la substituirea Administratorului Site-ului cu un terţ în raporturile născute între acesta şi Utilizatori în temeiul Termenilor si Conditiilor de utilizare site-ului 4tuning.ro si a contractelor incheiate intre Utilizatori si Administratorul Site-ului in legatura cu utilizarea site-ului 4tuning.ro.

13. NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR

13.1. Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului 4tuning.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe informatii, accesati pagina Politica de cookie-uri.

14. Nota de informare privind protectia datelor personale

14.1. Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.

14.2. Pentru informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi Politica de confidentialitate, document care este parte integranta din Termeni si Conditii.

Versiune din data de: 24.05.2018