Tepe in vremuri de criza - economizoare de combustibil

Tepe in vremuri de criza - economizoare de combustibil
Am vazut in ultima vreme ca au reiesit la suprafata niste tepe vechi, ce nu au avut succes nicaieri. Dar acum, profitand de disperarea oamenilor de a face economie, mai ales la combustibilul masinii, i-a facut pe acesti oportunisti sa scoata capul la lumina. Cu produse noi si tepe noi. Tu crezi in asa ceva?
Distribuie pe Facebook

Produse cu nume marete, precum Turbomag, Turbo Booster, Fuel Saver, Fuel Master, Tornado Fuel Saver sau altele, si-au tot facut aparitia pe piata. De obicei, economizoarele de combustibil sunt de doua feluri: cele care cica schimba moleculele din benzina / motorina / gaz si cele care schimba fluxul de aer. Abureala sau chiar functioneaza?

Cativa americani cu initiativa chiar au testat aceste produse marketate cu putere in aceasta perioada de criza. Functioneaza? NU!

Gadget-urile care se monteaza pe conducta de benzina cica functioneaza astfel, dupa cum ne mint vanzatorii:

Intr-un plasic in forma de inel sunt asezati magneti speciali, astfel incat sa produca un camp magnetic omogen si puternic in mijlocul inelului. Combustibilul (benzina sau motorina) va trece prin acest camp magnetic special. Campul magnetic puternic omogenizeaza incarcarea electrostatica a moleculelor combustibilului, incarcand moleculele cu acelasi polaritate, astfel se desfac moleculele legate. Vascozitatea va fi mult micsorata, astfel la injectare se descompune in componente mult mai marunte. Picaturile mai mici de combustibil astfel se amesteca mai usor cu aerul, mai multe molecule intra in contact cu moleculele de hidrocarburi, accelerand arderea. Rezultatul aceasta este faptul, ca o parte a energiei care pana acum nu s-a ars sau s-a eliberat prin toba de esapament, de acum incolo se va consuma total.


Produsul perfectioneaza arderea, scade cantitatea gazelor CO si CH eliberate si creste numarul moleculelor H2O si CO2. Multumita arderii totale a combustibilului, se va putea observa si o marire a puterii motorului si in acelasi timp, o scadere a consumului de carburant. Utilizand Inelul magnetic, putem declara ca participam activ la protejarea mediului inconjurator in care traim. Sa nu uitam de copii si nepotii nostrii, care se plimba sau sunt plimbati in apropierea masinilor care elimina gaze toxice. In primul rand ei sunt afectati de aceste molecule nocive, pentru ca respira aerul la inaltimea la care se afla tobele de esapament ale masinilor.


Montarea Inelului magnetic nu afecteaza garantia masinilor.
Campul magnetic este concentrat in mijlocul inelului, nu afecteaza nici o piesa a masinii.
Acest lucru poate fi testat cu un mic lant din fier.
Durata de viata a Inelului magnetic este practic infinit, nu au componente care se uzeaza sau care trebuie schimbate.

Produsele precum Tornado Fuel Saver se monteaza in admisia de aer a masinii. Este de fapt vorba de un inel de aluminiu cu o elice in centru. Cica aerul care trece prin aceasta elice se invarte si se modifica la fel ca si la benzina moleculele si se face arderea mai bine. Vrajeala!

ATENTIE! Si in Romania au aparut astfel de produse cu preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei! Nu va lasati pacaliti de astfel de anunturi mincinoase, altfel, singura economie va fi in portofelul dvs.!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2010