Dupa mai multe esecuri, BBC a luat o decizie in cazul prezentatorului Top Gear, Chris Evans

Dupa mai multe esecuri, BBC a luat o decizie in cazul prezentatorului Top Gear, Chris Evans
  • BBC-ul a decis ca prezentatorul show-ului Top Gear, Chris Evans, sa aiba un rol mai putin important in viitoarele episoade
  • Locul sau "in lumina reflectoarelor" va fi luat de Chris Evans si Rory Reid
  • Decizia vine dupa ce primul episod in care apar cei doi, a resuscitat putin show-ul britanic
Distribuie pe Facebook

In lumina ultimelor evenimente, postul britanic de televiziune a luat in considerare parerile fanilor in privinta lui Chris Evans, si s-au decis ca acesta sa aiba un rol mai putin important in viitoarele episoade Top Gear.

Dupa multe stangacii, noul Top Gear a debutat pe micul ecran cu 3 saptamani in urma. Primul episod, asa cum se asteptau majoritatea fanilor, a avut un numar relativ mare de vizualizari din pura curiozitate.

Al doilea episod insa, a dezvaluit adevarata valoare a show-ului care este doar o umbra a ceea ce a fost pe cand era prezentat de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Cel de-al treilea, se pare ca a resuscitat putin noul show-ul, in special datorita aparitiei lui Chris Harris si Rory Reid. Primul episod in care apar cei doi, a facut aproximativ 2.37 milioane de britanici sa nu se dezlipeasca de televizor pe parcursul show-ului.

Cifrele slabe inregistrate de primele 2 episoade se datoreaza in mare parte lui Chris Evans, omul adus de BBC pentru a revitaliza Top Gear dupa plecarea celor trei. Potrivit fanilor care au "explodat" pe retelele de socializare, acesta este foarte slab si striga mai tot timpul.

Postul public de televiziune britanic a tinut intr-un final cont de parerile acestora si, conform presei din regat, Evans nu va mai avea un rol atat de important in episoadele ce vor urma, locul lui "din primul rand" fiind luat cel mai probabil de Harris si Reid.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2016