Intalnirea Nationala Dacia Clasic: Brasov, 10 mai 2014

Intalnirea Nationala Dacia Clasic: Brasov, 10 mai 2014
  • Expozitia masinilor incepe de la ora 10
  • Vor fi prezente in jur de 50 de vehicule romanesti
  • Este cea mai mare adunare a Daciilor din Romania
Distribuie pe Facebook

Retromobil Club Romania organizeaza in week-endul 10-11 mai la Brasov Intalnirea Nationala Dacia Clasic. Aici, iubitorii de masini clasice vor putea admira cele mai ingrijite automobile romanesti realizate in perioada anilor '70-'80, expuse in Piata Sfatului.

Editia de anul acesta a Intalnirii Dacia Clasic are loc in Brasov, la fel ca si editia din 2013. La eveniment vor participa in jur de 50 de autoturisme Dacia clasice, fabricate incepand cu anul 1969, dar si modele romanesti extrem de rare fabricate in serie limitata. Entuziastii si cei mai indarjiti nostalgici din tara vor putea admira laolalta cele mai frumoase "batranele" romanesti care mai sunt in viata.

In Piata Sfatului vor fi prezente autoturisme Dacia 1100, Dacia 1300 cu diverse variante de caroserie, cateva exemplare rare de Renault 12, dar si un vehicul Dacia 2000 realizat special pentru elita clasei politice de pe vremea lui Ceausescu. La eveniment publicul va mai putea admira si alte modele Dacia, precum coupe-ul 1310 Sport si, cu putin noroc, una din putinele dubite Estafette realizate la Mioveni.

Intalnirea Dacia Clasic este organizata de Retromobil Club Romania si este singurul eveniment din tara noastra dedicat marcii romanesti cu ale sale modele clasice. Pe langa acest eveniment national, RCR mai organizeaza si alte manifestari dedicate automobilismului romanesc, precum Fabricat in Romania.

Iubitorii marcii romanesti, dar si cei care vor sa-si aduca aminte de vremurile de mult apuse pot veni in Piata Sfatului din Brasov sambata, 10 mai, incepand cu ora 10. Aici, masinile vor sta pana dupa ora 13. Publicul este invitat sa admire autoturismele Dacia si sa spuna lumii intregi ca pasiunea nu are varsta si ca Romania merita sa se mandreasca cu trecutul pe 4 roti.

Mai multe detalii despre masinile prezente: DaciaClub.ro

Galerie foto de la Intalnirea Dacia Clasic, editia 2013

Dacia Clasic

Distribuie pe Facebook
mai multe