Vino maine sa cunosti familia Zapp care face inconjurul lumii cu o masina din 1928!

Vino maine sa cunosti familia Zapp care face inconjurul lumii cu o masina din 1928!
  • Evenimentul incepe la ora 10:00
  • Familia Zapp pleaca sambata spre Brasov
  • Urmatoarea tara va fi Ungaria
Distribuie pe Facebook

Chiar daca initial aveau de gand sa stea doar doua zile in Bucuresti, cei 6 membri ai familiei Zapp din Argentina, vor sta pana sambata in capitala. Si asta pentru ca maine, 15 aprilie, vor fi invitati de onoare ai evenimentului organizat de Retromobil, din Parcul Copiilor.

V-am povestit ieri pe larg povestea familiei Zapp din Argentina, plecat din anul 2000 pe drum. O poveste despre iubire si implinirea unui vis, o experienta pe care putini o vor putea trai vreodata. Si va mai spuneam ca de 3 zile au ajuns in Romania, una din tarile pe care le viziteaza in calatoria lor prin Europa.

Familia Zapp a plecat acum 16 ani la drum in formula de doi membri. Dar pe drum s-au nascut cei 4 copii: unul in Statele Unite, unul in Argentina, unul in Australia si unul in Canada. Mereu la drum, vizitand fiecare colt al acestui pamant, la bordul unui Graham-Paige fabricat in 1928. Si, cumva, in toata aceasta calatorie care a trecut de 300.000 de kilometri, au reusit sa ajunga si in Romania.

Herman si Candelaria au scris o carte numita "Spark your dream" sau "Indeplineste-ti visul", o carte despre calatoria lor prin lume. Si, prin vanzarea cartii, reusesc sa obtina bani de calatorie. Vestea buna este ca au ajuns in Romania si maine vor participa la Retroparada Primaverii, eveniment organizat de Retromobil. Si vor avea si cartea cu ei pe care o puteti cumpara.

Va asteptam maine, incepand cu ora 10:00, in parcul Lumea Copiilor din Tineretului, ca sa faceti cunostinta cu familia Zapp si sa le ascultati si sa le cititi povestea!

Retroparada

Distribuie pe Facebook
mai multe