INTERZIS MINORILOR! Car-masutra...

INTERZIS MINORILOR! Car-masutra...
Credeai ca stii totul despre masina ta? Ei bine, cu siguranta nu stiai TOT ce poti face in ea. Daca, cumva, esti prins in trafic cu persoana iubita sau, pur si simplu, plictiseala a pus stapanire pe voi, avem cateva solutii. NU DA CLICK DACA NU AI 18 ANI!!!
Distribuie pe Facebook

In celebrul film Titanic, unica scena de dragoste s-a intamplat in... masina. Masina, desi nu este un loc strain, ascunde cateva secrete...

INTERZIS MINORILOR! Carmasutra...

Prima parte de Carmasutra consta in 4 pozitii la indemana tuturor. Numai bune de aplicat atunci cand iesi cu prietena/sotia la un picnic, la padure, la pescuit sau la orice drumetie. Si, de ce nu, cu putin ajutor de la o infoliere a geamurilor, si in trafic sau parcari... Nu uitati insa sa fiti cu un ochi la partenera si altul la... organele de politie! Pentru ca sexul in masina nu este tocmai legal, desi este sanatos si placut. In plus, protectia voastra este mai presus de tot!

Punctaje de la 1 la 5 pentru:

Comoditate *****

Dotarea necesara *****

Cutie automata *****

Musai sa ai Jeep *****

Merge si in trafic *****

1. Salvati-l pe Che Guevarra!

INTERZIS MINORILOR! Carmasutra...

Pozitia aceasta este dedicata celor mai experimentati. Trebuie sa te concentrezi la doua lucruri: prietena si condus. De preferat sa ai o masina cu transmisie automata, pentru ca macar o mana sa ai libera si pentru ea... Pozitia este recomandata pentru drumurile secundare, fara trafic mult, in care riscul de accident cu masinile din sens opus este minim. De exemplu, atunci cand mergeti la tara, la bunici... sau, de ce nu, cand va intoarceti de la pescuit!

Comoditate ***

Dotarea necesara *****

Cutie automata *****

Musai sa ai Jeep *

Merge si in trafic **

2. Plafonul panoramic

INTERZIS MINORILOR! Carmasutra...

E clar, aici trebuie sa parcati masina undeva. Sau daca, pe Magheru, e jale mare in trafic si cat vezi cu ochii nu se misca nimic, tzushti, in spate amandoi... Din nou, folia de geamuri proaspat pusa se va dovedi a fi o investitie buna. Singura problema este pentru tine - vei risca sa-ti amorteasca piciorul de pe bancheta. Asta este... va trebuie sa schimbati sensul. Cat despre partenera... nu ar fi rau sa ai un plafon panoramic, sa vada stelele noaptea sau, macar... sa-l pastrezi curat si fara pete, daca e din material textil... Nu vrei sa faci o impresie proasta! In plus, o bancheta generoasa de Jeep sau limuzina... iti face munca mai usoara.

Comoditate *****

Dotarea necesara ***

Cutie automata *

Musai sa ai Jeep ***

Merge si in trafic *****

3. In genunchi, dar nu te cer!

INTERZIS MINORILOR! Carmasutra...

Bun... ceva mai usor si la indemana oricui, chiar si a celor cu roadstere, care au 2 locuri. Partenera sta cuminte, la locul ei, pe scaunul pasagerului. Dar tu, trebuie sa te strecori pe presul de sub ea. Vezi de ce trebuie sa iti tii masina mereu curata? Sa nu cumva sa fi prins o noroiala si presurile sa fie murdare... ca e de rau! Tu altceva nu trebuie sa faci - in genunchi si ciocul mic! Dar ea... trebuie sa fie atenta sa nu cumva, cu tocurile, sa strice setarile computerului de bord, sau ale climatronicului... Sau, mai rau, sa bage schimbatorul in viteza si sa pornesti in ghionturi, desi fericit si descarcat... Da, merge si in trafic, dar mai pe furis, asa... Oricum, ceilalti participanti la trafic iti vor vedea doar capul. Sau nici pe ala???

Comoditate ****

Dotarea necesara *****

Cutie automata *

Musai sa ai Jeep *

Merge si in trafic **

4. Bancheta misionarului

INTERZIS MINORILOR! Carmasutra...

Un clasic in viata! Dar de data asta pe o bancheta de masina... Hai sa-ti zic un secret: daca esti vreun Irinel si ai vreun Ricky, te-ai scos! Poti sa faci asta si in mers. Daca nu... tragi pe dreapta. Sau intr-o parcare subterana de Mall. Sau unde ziceam mai sus, iarba verde, DN1, plaja, etc... Stiti voi. Bancheta din spate de data asta o sa va tina loc de asternut. Musai sa fie o masina cu bancheta, nu cu 2 locuri sau, cum au BMW-urile alea, ditamai cotiera care acopera cardanul... Nu degeaba BMW-urile nu sunt Sex-Friendly... Deci sa revenim la bancheta - din nou, o masina incapatoare, nu face decat bine. Si o mocheta fina si pufoasa... te salveaza de la niste dureri de genunchi. Cat despre ea, daca are tocuri, sa nu cumva sa strice tapiteria scaunelor din fata... ca alta data, nu o mai inviti la plimbari cu masina!

Comoditate *****

Dotarea necesara ****

Cutie automata *

Musai sa ai Jeep ***

Merge si in trafic **

Pe final de prima parte, un filmulet, care dovedeste ca dragostea in masina este benefica si este folosita si de vanzatorii de masini. Si in promovare si in scopuri personale! Enjoy!

Blowjob in the car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Carmasutra
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2010