4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Produs curatare /polishare mat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Produs curatare /polishare materiale din plastic la interior?

Salutare !! Asa cum spune si intrebarea ce produs/substanta de pe piata cunoasteti pentru a polisha plasticul la interior si a-i reda cat mai mult din spectul de nou.Adica sa curete in principal zgarieturi ,stersaturi , pete de suprafata..Sa mearga si pe plastice moi , gen bord partea de sus a fetelor de usi si pe platice mai tari gen prag , consola ,ornamentele de la stalpi etc .Multumesc.
A intrebat CRI01 (3,520 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani eu folosesc o spuma activa de la wurth speciala pentru interior. Lasa un aspect mat si miroase cat de cat fumos. Curata ok dar e nevoie de o periuta de dinti in locurile unde este noroi, urme de bauturi, etc. Eu am cumarat-o pentru tapiteria de pe pavilion si sunt multumit d cum curata
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Inainte de a face polish pe plastic(polishul prin definitie rupe bucati de material,de obicei ramane alb),foloseste un produs bun pentru curatit.
Personal folosesc degrasant marsiglia(dupa diverse teste pe diverse plastice am ajuns la concluzia ca merge orice tip de degrasant,exceptie fac cele cu mirosuri,clor si alte 'produse de curatit' inclusiv mirosuri).O data curatit foarte bine(apa calda si penson nefolosit pentru locuri greu accesibile),in mare parte isi revine la calitatile initiale.
Nu exista polish pentru plastice de interior,doar cum a zis colegul de mai sus ,straturi adaugate(adica acoperi mizeria si etc etc).
Intai cureti bine si apoi poti adauga(nu iti pot da exemple ca nu folosesc decat un tip de silicon pentru praguri(e home made si daca ai gresit reteta face mai mult rau decat bine).
0 voturi
A raspuns CRI01 (3,520 puncte) acum 10 ani Multumesc pt interes si raspunsuri.sunt cam dezamagit de unele plastice ale masinii si speram ca macar zgarieturile superificiale , nu alea adanci ''care agata la unghie ca sa zic asa'', sa iasa cu ceva.Am cautat si pe google , dar nu am incredere in reclamele alea minune, dar aici am zis ca fiecare stie cu ce s-a confruntat si daca a rezolvat cumva .Masina in cauza e un clio 2010...deci intelegeti de ce intreb , plastice de tot....Mersi inca o data.