4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Cate becuri are un bord de ast...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cate becuri are un bord de astra G ?

Ma intereseaza si pe mine cate becuri are un bord de astra g , ptr ca vreau sa ii schimb culoarea si nu stiu cate becuri sa cumpar :D , astept raspuns , multumesc.
A intrebat catalin266 (500 puncte) acum 10 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Pe fiecare ceas are 1. Dar difera, nu sunt toate la fel
+2 voturi
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 10 ani Bordul de la Astra G are 4 becuri, 3 pentru cadranele ceasurilor si 1 pentru display-ul care indica kilometri..  Si toate sunt identice, e posibil sa difere dimensiunea soclului, unele au soclul putin mai lung, dar prinderea e la fel..
0 voturi
A raspuns catalin266 (500 puncte) acum 10 ani Multumesc ... ma gandeam ca are cate unul pentru fiecare limbuta ...
+2 voturi
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 10 ani Limbile vor avea aceasi culoare ca si culoarea ceasul pt ca becurile sunt comune.. Un bec lumineaza ceasul de apa si jumatate din turometru, becul de pe centru iti lumineaza cealalta jumatate de turometru ,limba turometrului si jumatate de vitozometru, iar al treilea bec lumineaza cealalta jumatate de vitezometru limba acestuia si ceasul de combustibil.. Sper ca ai inteles.. :D

Comentarii:

A comentat catalin266 (500 puncte) acum 10 ani oke ... multumesc , am inteles ... eu as fi vrut sa imi fac limbile o culoare si restul alta .. dar asta inseamna sa lipesc leduri ...
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Este mai mult decat llipit de led-uri.. Chiar daca pui leduri in plus, ele vor lumina si in jur pentru ca nu au separator. Cred ca singura varianta pe care o ai este sa pui ceasuri cu plasma.