4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Martor motor aprins in bord?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Martor motor aprins in bord?

Salut baieti!Astazi mi sa aprins martoru in bord cel de la motor.Mi sa mai aprins odata,am pus-o pe tester si mi-a aratat sonda lambda.Am anulat acea erroare am mai mers cu ea vreo 3000km pana azi,cand mi-a aparut din nou.Intrebarea mea este daca este tot sonda sau sa fie altceva?Cred ca sonda este cea originala nu cred ca a mai fost schimbata si masina are 135000km cred ca normal ar fi sa o schimb..Mentionez ca nu se simte nimic in mers.
Si as vrea sa stiu daca asta este boala lor errorile in bord?

Este vorba despre un VW POLO 6N2 motor 1.4 COD:AUD
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Sunt o sumedenie de probleme, implicit coduri de eroare care pot aparea. Mergi la tester, nu avem de unde sa iti spunem de la ce s-a apins becul din moment ce nu ai precizat probleme la masina.
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Boala erorilor in bord e prezenta in grupul Fiat si apare din cauza tensiunii joase de incarcare(Gp,punto 2000,panda,500 si astea mai noi).
In cazul tau e vorba de o problema a motorului,daca becul ramane aprins inseamna ca eroare e stocata si poti sa afli si un scan tool.
Sonda lambda vine si cu consum mare,nu e obligatoriu sa fie din nou de la ea.

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani stefan,el are ww polo.. nu Fiat!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani I-am ce marca are erori fara sens in bord,a scris in intrebare ca asta e boala la polo.Nu nu  asta e boala la polo,are erori cand are piese cu probleme.
A comentat Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Suze daca m-am facut inteles gresit la faza cu erorile in bord intrebam daca asta ar fi o boala la polo.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @sebiku:Nu,nu este o problema la polo si nici la grupul vw,in cazul tau e o eroare stocata si o poti afla fie cu un scan.tool fie cu vagcom si un laptop.
A comentat Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Am rezolvat exact asa cum a spus stefan cu vagcom si cu un laptop rezultatul fiind sonda lambda no found.Multumesc la toti!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @sebiku:daca e no found verifica cablul ei mufa  posibil oxidata,daca nu se rezolva atunci alta.