4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > dc nu mai porneste masina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dc nu mai porneste masina?

Saalut!am un Fiat Ducato 2.2Multijet din 2007 si nu vrea sa mai porneasc

cand mergeam cu ea am vazut ca mi s.a oprit casetofonul de vre-o cateva ori de parca nu avea curent in baterie,dar motorul mergea....am oprit-o pana m-am dus la un magazin si am vrut s.o pornesc k sa plec! Si nu a mai pornit!

Pun contactul m.i se aprind toate becurile in bord apoi se sting toti martori care trebuie sa se stinga  dar cand dau o cheie nu se aude absolut nimic,nici nu invarte  nici nimic!Am chemat pe cineva sa imi dea curent de la o masina si tot asa face,apoi i.am spus sa ma traga poate porneste trasa, si a pornit!am mers asa cu ea de cand am pornit-o trasa  150-200km,iar dupa ce am ajuns unde trebuia am oprit-o si am vrut sa vad daca porneste....si nu a pornit!(mentionez ca am mers cu ea prin toata zapada posibila,am trecut cu ea si prin nameti de 1m)oare sa se fi pus zapada/ghiata pe undeva de nu vrea sa porneasca,sau o fi de la baterie??nu stiu....ajutati-ma!!Multumesc!
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Daca ai pus pe cineva cu motor de 1 litru sa iti dea curent si cabluri chinezesti,degeaba.
Desfa in prima faza firul subtire de la electromotor,vezi daca ajunge curent la el.Daca da,alimenteaza electromotorul cu un plus de unde ai scos firul.Daca nu se intampla nimic,atunci e de acolo.
Curentul lipsa la firul subtire inseamna fie releu siguranta defecte,fie contact cu probleme.Dupa ce faci verificarile revino cu update,daca era bateria ar fi trebuit macar sa pacane releul.
0 voturi
A raspuns N.e.K (1,990 puncte) acum 10 ani Sau poate sa fie bateria moarta complet, incearca o baterie noua. In timpul mersului ai becul acesta http://www.drivingtesttips.biz/images/battery-warning-light.jpg sta aprins? daca da inseamna ca nu iti mai incarca bateria.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Electromotorul este de vina, fa cum tea zis stefan mai sus
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Verifica electromotorul
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani am fost cu ea astazi la service si cand am ajuns acolo m-ia spus mecancul sa o bag intr-o hala sa se uite maine la ea,si cand am vrut sa o pornesc: Si a pornit a dreaq!daca am vazut ca a pornit,am oprit-o si am pornit-o de 20 de ori,si am plecat acasa.Mi-a spus electricianul ca daca in caz de nu mai porneste maine sa ma duc inapoi sa o ia la verificat!am ajuns acasa am mai pornit-o si oprit-o de 20 ori,iar acum 1 ora am vrut sa ma duc sa-i mai dau o cheie!Si nu a mai pornit!nuj ce are!!!bateria imi incarca a verificat-o la service!