4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > dc nu imi intra in marsalier??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dc nu imi intra in marsalier??

salut.am si eu o intrebare.am un audi a3 din 2000 cu motor  ce 1.9 tdi de 110 caii cod motor afn.pur si simplu nu a mai vrut sa intre in marsalier si nu stiu dc??nu am umblat la nimic,stiu k am probleme k ambreiajul dar nu cred k este de la el pt ca celelalte viteze merg bine.va rog dak ma puteti ajuta,multumesc
A intrebat dohtdk (1,080 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Uitate pe sub ea.Posibil a scapat ceva de la furcile de comanda de sub masina.Sau are joc mare.Cum se comporta maneta in cabina cind dai in pozitia de marsarier?
0 voturi
A raspuns dohtdk (1,080 puncte) acum 11 ani mam uitat la acele furci si nu au nimic.deci cand apas pe maneta si vreau sa bag in marsalier e ca si cum as avea un zid in fata nu se duce maneta iar daca o fortez intra in a 1-a...
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani De verificat timoneria. Ai toate sansele sa scapi cu un simplu reglaj.
–1 vot
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Nu cred ca e doar un simplu reglaj.De ce se deregla?Eu cred ca e mult mai grav.Masina posibil nu a vrut sa intre in mars si tu ai fortat-o putin.Ai bruscat-o.Din cutie a sarit de la furci.Parerea mea.Am patit asta la un Fiat Regata.
0 voturi
A raspuns dohtdk (1,080 puncte) acum 11 ani am verificat acum si se pare k nu e din timonerie.problema este din cutie cred eu pt ca tija care iese din cutie si se leaga de timonerie nu se duce de tot in jos adica spre marsalier.cv i blocheaza cred k a sarit o siguranta cv,eu am si probleme k ambreiajul adica cand bag talpa in ea patineaza,am cumparat deja un kit de ambreiaj nou k o volanta k masa simpla deoarece asta care o am bate.se poate sa fie de la ambreiaj???ps nu am fortato deloc pursi simplu nu a mai vrut sa intre.
0 voturi
A raspuns dohtdk (1,080 puncte) acum 11 ani gata am rezolvat.o.se pare k nu cutia era de vine si acea tija care se leaga de cutie si de timonerie.am rezolvat prin punerea unei simple saibe in plus.multumesc pt respunsuri.

Comentarii:

A comentat astefania86 (100 puncte) acum 7 ani salut am un peugeot 307 si nu mai intra in marsarier......sa fie oare cablurile de la timonerie...specific ca 1,2,3,4merg