4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > nu imi intra in treapta 1 deca...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu imi intra in treapta 1 decat daca masina sta pe loc?

nu imi intra in treapta 1 daca masina e in mers , intra dar greu la viteza foarte mica, si in treapta a 2 agata cand dau sa schimba din 1 3000turatii in a 2.  

 
Cu motoru oprit intra fara probleme sau cand stau pe loc.

Plus se aude un sunet pe la cutie dar cand apas ambreajul dispare.

problema cu bagatu in viteza nu era asa mare , dar sa accentuat extrem dupa ce am completat nivelul de ulei in cutie ca era pe jumatate (doar 2 kg din 4)

mai era si un sunet in a 5 fluiera dar dupa completare a disparut.
A intrebat timisor (1,290 puncte) acum 7 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Problema cred ca este de la ambreiaj !poate rulmentul de presiune daca nu patineaza inca !in treapta 1 se pleaca de pe loc !cand vrei frana de motor se efectueaza pana in treapta a doua !daca masina este in mers caraie daca vrei sa bagi in 1 ,trebuie putin accelerata la liber si dupa aceea merge mai usor !bine ca ai completat uleiul in cutie ca altfel se putea defecta !depinde ce masina ai ca unele cutii agata !
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani Am un seat cordoba 1.4i 44kw 60 cp  din 95 , ce vroiam sa zic e ca in cutie aveam doar 2litri din 4 si după ce am completat cu ulei am problema cu intratu in a 1 doar daca mașină e in miscare, ca in timp ce e in mers e extrem de greu sa intre 1. De ex. Is in 1 ajung la 3000turatii ,când dau a 2 da sa agate. Înainte sa completez cu ulei era o oarecare rezistenta când băgam in a 1 dar acu e prea de tot.
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani nu intra in viteza 1 daca masina e in miscare , orice ias face so las pe liber sa apas ambreaj de 2 ori inainte sa o bag in viteza , orice ias face nu intra daca e in miscare . Si in marsalier cand o bag cateodata mai agata.
0 voturi
A raspuns a-6 (360 puncte) acum 7 ani Prietene aceasi problema am,avuto .in marsarier trebuia sa bag cu piciorul vorba aia ,dupa ce intra facea un zgomot ciudat de se uita lumea la mine ,treapta 1si 2intra f greu cand am dat cutia jos placa de presiune semana cu o pizza era crapata in 4 la propriu deci da jos cutia si osa ai o surpriza nu e scumpa placa sh undeva la 100 200 depinde cum negociezi la mine pe loc cu motorul oprit intra ok dar dupa ceva timp de mers incepea sa plece singura cu ambreajul calcat ma chinuit ceva pana miam luat inima in dinti sa merg la servis e mai scumpa manopera decat piesa
0 voturi
A raspuns savulescualexandru81 (240 puncte) acum 6 ani sigur rulmentul