4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > La A6 2.5 TDI fabricat in 2000...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

La A6 2.5 TDI fabricat in 2000,se poate schimba turbina cu una mai mare? sau daca nu,egr poate fi anulat?

A intrebat algocalmin77 (760 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Turbina mai mare iti poti pune,iar EGR nu merita anulat,cel putin dupa parerea mea.El ajuta foarte mult la economia ce combustibil.
De curiozitate,de ce vrei neaparat sa il anulezi?

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Probabil deaia ca sa nu se incarce cu amestec de funingine+ulei galeria de admisie.
Am vazut in poza la un motor tdi de 1.9 de prin 2002 asa depunere avea de iti incapea doar degetul in gurile care merg la pistoane.
Daca functioneaza egr ul se incalzeste 1 pic mai repede motorul si recircula o parte din gaze(depinde daca e in forta motorul sau de pozitia pedalei de acceleratie)
Egr se poate anula,iti va merge mai"curat" sa zic asa motorul+ca nu se vor imbacsi galeriile de admisie niciodata,poate iti va consuma cu ceva mai mult.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Mai curat pentru motor, mai murdar pentru mediu. Zii asa, da-i afara si catalizatorul, arunca si filtrul de particule daca ai. Odata ce ai trecut de RAR ce-ti mai pasa.
0 voturi
A raspuns danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani eu stiu ca egr-ul nu e ceva  care  sal fie inventat ptr consum ci doar pentru  noxele de poluare,de exemplu la euro 5 si euro 6 il mai folosesc doar ptr a scadea temperatura pe evacuare ptr FAP si SRC....si dac  vrei sa il elimini faci bn ptr ca  numai probleme fac mai ales cand  masina are ceva  mai multi km ....