Record de viteza: BMW prins cu 225 km/h pe autostrada A1

Record de viteza: BMW prins cu 225 km/h pe autostrada A1
Se mira lumea de ce ne plac BMW-urile si umplem pagini intregi cu ele. Ne plac pentru ca nu le este frica de gropile uriase de pe A1 si merg cu peste 200 km/h, ne plac pentru ca au in sange spiritul competitiv si, conform politistilor, vor sa demonstreze ca sunt mai bune ca alte masini... Oricum, se pare ca pe A1 este un nou record de viteza, si anume 225 reali, inregistrati cu un nou aparat de radar, chipurile nedetectabil.
Distribuie pe Facebook
Pe A1 a fost mare exercitiu cu politia rutiera, la inaugurarea unor noi aparate de radar, nedetectabile de orice dispozitiv de detectie a undelor radar. Cel putin asa zic politistii.
225 de kilometri la ora. Cu atat a condus un bucurestean pe A1. Politistii rutieri au vrut sa stie si de ce se grabea soferul.
"L-a suparat un alt autovehicul cu putere similara, si a vrut sa ii demonstreze, probabil, ca e mai bun decat el", a declarat Carol Varna, seful Politiei Autostrazi.

Altii au rulat cu doar 166 de kilometri la ora. "Ma grabeam oarecum", se scuza un sofer.

In cele patru ore de actiune s-au dat peste 200 de sanctiuni, in valoare de peste 100.000 de lei. Au fost retrase 38 de certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice si au fost date 41 de amenzi pentru viteza. Un sofer a fost prins conducand cu permisul suspendat.

BMW prins cu 225 km/h pe A1

Distribuie pe Facebook
mai multe