L-ai vazut deja cum arata in versiunea Coupe. Acum a venit randul variantei Sportback sa se afirme.

L-ai vazut deja cum arata in versiunea Coupe. Acum a venit randul variantei Sportback sa se afirme.
  • Audi a publicat in cursul acestei dimineti primele imagini oficiale ale noului A5 Sportback
  • Masina germana iese in evidenta prin acelasi design atragator precum cel al versiunii Coupe
  • Clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului A5 Sportback, alternativa companiei din Ingolstadt la bavarezul BMW Seria 4 Gran Coupe.

Numai trei luni au trecut de la prezentarea celei de-a doua generatii a modelului A5 Coupe, insa germanii de la Audi nu pierd deloc vremea si anunta deja lansarea unei noi versiuni de caroserie a sportivei din Ingolstadt.

Vorbim, bineinteles, despre varianta echipata cu un total de cinci portiere si cunoscuta sub numele de Sportback, al carui debut public a fost programat pentru Salonul Auto ce se desfasoara la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Audi A5 SportbackAudi A5 Sportback

Cum arata aceasta la exterior si ce noutati aduce la nivel de interior ne descriu absolut perfect imaginile urmatoare, drept pentru care vom trece direct la a preciza una-alta despre elementele care nu se vad cu ochiul liber.

Si anume faptul ca gama de motorizari este formata din doua unitati TFSI si trei de tip TDI, clientii avand la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 190 si 286 CP - ce promit sa consume cu pana la 22% mai putin carburant ca pana acum.

Pe langa versiunile anterior mentionate, cea de-a doua generatie a modelului Audi A5 Sportback mai dispune si de o varianta de inalta performanta S5, motivata de un V6 turbo de trei litri si aproximativ 354 de cai putere.

Audi A5 SportbackAudi A5 Sportback

Echipata cu acest propulsor - caruia i se alatura o cutie automata in opt trepte si un sistem de tractiune integrala, alternativa companiei din Ingolstadt la bavarezul BMW Seria 4 Gran Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde.

Acelasi Audi S5 Sportback se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 7.3 litri la 100 km.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 37.800 euro, stilatul automobil in cinci portiere anunta atat un ampatament de 2.824 de milimetri, cat si o capacitate de incarcare a portbagajului care porneste de la 480 de litri.

Audi A5 SportbackAudi A5 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Audi A5 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2016