Nici nu-ti va mai pasa de A4, Seria 3 sau C-Class dupa ce vei vedea cum arata noua Giulia Veloce.

Nici nu-ti va mai pasa de A4, Seria 3 sau C-Class dupa ce vei vedea cum arata noua Giulia Veloce.
  • Alfa lanseaza la Paris o noua versiune a modelului Giulia
  • Varianta in cauza ofera inclusiv un benzinar turbo de 280 CP
  • Meniul continua cu multiple elemente sportive de design
Distribuie pe Facebook

Pe langa exteriorul de nota zece, modelul de clasa medie al italienilor de la Alfa Romeo se mai lauda si cu un benzinar turbo de doi litri si 280 de cai putere.

Alfa Romeo profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Paris pentru a dezvalui in fata lumii intregi noua Giulia Veloce, o versiune de echipare care impresioneaza atat prin felul in care arata, cat si prin modul in care performeaza.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu bunatati estetice include spoilere fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate, plus jante din aliaj cu design in cinci spite si diametru de 19 inch.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Nu lipsesc de la exterior, de asemenea, nici evacuarea dubla sau detaliile negre de la nivelul geamurilor laterale, meniul vizual incheindu-se in cele din urma cu volanul sport, scaunele cu suport lateral marit si insertiile de aluminiu caracteristice interiorului.

Din punct de vedere tehnic, noua versiune de echipare Alfa Romeo Giulia Veloce reuseste sa atraga toata atentia asupra sa in special datorita benzinarului turbo de doi litri si 280 de cai putere...

... caruia i se alatura o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala. Cele din urma elemente insotesc inclusiv unitatea turbodiesel de 2.2 litri si 210 CP pe care o mai ofera modelul italian de clasa medie.

Alfa Romeo Giulia Veloce

O alta surpriza de care vizitatorii editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris se vor lovi la standul companiei infiintate acum mai bine de un secol in orasul Milano consta in varianta Advanced Efficiency.

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, masina in cauza se bucura de toate ingredientele necesare unui consum redus de carburant, de numai 4.2 litri la 100 de kilometri - printre care si un motor diesel de 2.2 litri, respectiv o cutie automata in opt trepte de viteza.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alfa Romeo Giulia Veloce
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2016