Ce-ai zice de un BMW F10 la doar 5.000 euro? Iata secretul 'succesului'!

Ce-ai zice de un BMW F10 la doar 5.000 euro? Iata secretul 'succesului'!
  • Un tuner bulgar propune un tuning interesant pentru vechiul BMW Seria 5 E39
  • Meniul respectiv porneste de la 5.000 euro si include o conversie la F10
  • Clientii pot opta si pentru un automobil complet, fara a mai cauta un E39
Distribuie pe Facebook

Visezi la un BMW Seria 5 F10, insa bugetul actual nu-ti permite achizitionarea unui exemplar? Stai linistit, nu este cazul sa disperi.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ cinci ani, modelul BMW Seria 5 F10 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Totusi, in cazul in care nu ai rabdarea necesara pentru a astepta o scadere masiva a preturilor cauzata de lansarea noii generatii, atunci ar mai fi o solutie de luat in seamna.

Iar acum nu ne referim la obtinerea unui credit in cine stie ce fel de moneda exotica, ci tot la o mana de ajutor venita din partea industriei tuningului. Pentru ca, atunci cand isi pune in minte acest lucru, industria tuningului poate face adevarate minuni. Atat la modul propriu, cat si in sensul adevarat al cuvantului.

De la BMW Seria 5 E39 la Seria 5 F10De la BMW Seria 5 E39 la Seria 5 F10

De la BMW Seria 5 E39 la Seria 5 F10

Despre ce este insa mai adevarat? Pai, sa vedem: pentru a te bucura de un BMW Seria 5 F10 la un pret cat mai redus, primul pas este sa achizitionezi un exemplar Seria 5 din colectia E39. Apoi impachetezi totul frumos si pornesti intr-o scurta calatorie prin Bulgaria, care se va incheia la atelierul RCI Tuning...

... iar visul tau va deveni realitate dupa ce le vei plati specialistilor de la Sud de Dunare suma de 9.770 leva, adica aproximativ 4.995 euro la cursul zilei de astazi. Nu ai un BMW Seria 5 E39 si nici nu vrei sa-ti bati capul cu cautarea si cumpararea unuia? Nici o problema, exista rezolvare si pentru aceasta situatie.

Totusi, tinem sa te anuntam ca pentru cel din urma tratament va trebui sa scoti din buzunar ceva mai mult de pretul mentionat anterior, nota finala de plata ridicandu-se la 15.700 leva. Adica vreo 8.026 euro, la acelasi curs valutar al zilei de 27 ianuarie 2015, orele 12:58.

Mult sau nu, cert este ca nu exista BMW Seria 5 F10 mai ieftin de atat. Sau, cel putin, nu unul la aceasta calitate. Pentru ca replica bulgarilor de la RCI Tuning cu greu poate fi deosebita de un original.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze De la BMW Seria 5 E39 la Seria 5 F10
mai multe