Imaginile care ii vor da fiori Mercedes-ului CLA45 AMG. Audi pregateste lansarea primului sau RS3 Sedan

Imaginile care ii vor da fiori Mercedes-ului CLA45 AMG. Audi pregateste lansarea primului sau RS3 Sedan
  • Noul Audi RS3 Sedan a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul rival al Mercedes-ului CLA45 AMG ascunde sub capota un benzinar turbo in cinci cilindri
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune Sedan a modelului Audi RS3 a fost surprins pentru prima oara in teste, imaginile reusite de fotografii spion dandu-i fiori Mercedes-ului CLA45 AMG.

Dupa ani intregi de zvonuri neconfirmate si asteptari neimplinite pentru fanii marcii auto germane, Audi este pe cale sa lanseze in cele din urma o versiune in numai patru portiere a modelului de clasa compacta si inalta performanta RS3.

Surprins pentru prima oara in actiune, intr-o serie de teste organizata in cadrul complexului de la Nurburgring, viitorul rival al Mercedes-ului CLA45 AMG se remarca printr-o parte frontala agresiv stilizata, ce ascunde sub camuflajul din dotare prize uriase de aer.

Nu par sa lipseasca din meniu, de asemenea, nici pragurile laterale proeminente sau jantele supradimensionate din aliaj, acelasi prototip care anticipeaza noul Audi RS3 Sedan propunand inclusiv o evacuare dublua si un eleron subtil pentru portbagaj.

Audi RS3 Sedan - Poze SpionAudi RS3 Sedan - Poze Spion

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment din peisaj, viitorul rival al Mercedes-ului CLA45 AMG fiind insa asteptat sa aduca cel putin un volan sport in trei spite, scaune cu suport lateral marit, dar si instrumente de bord, respectiv ornamente specifice.

In ceea ce priveste partea tehnica, exista mari sanse ca noul Audi RS3 Sedan sa fie pus in miscare de acelasi benzinar turbo in cinci cilindri si de 2.5 litri precum versiunea hatchback. In libera traducere, asta inseamna 367 de cai putere ascunsi sub capota.

O cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem inteligent de tractiune integrala vor completa fisa tehnica a viitorului rival al Mercedes-ului CLA45 AMG, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmand a se realiza astfel in 4.5 secunde sau, de ce nu, chiar mai putin.

Chiar daca nu este nimic oficial la aceasta ora, se pare ca noul germanii de la Audi vor lansa noul RS3 Sedan inainte de sfarsitul anului in curs. Ramane de vazut si unde, aceleasi voci indicand fie Salonul Auto de la Paris, fie cel de la Los Angeles.

Audi RS3 Sedan - Poze Spion

Audi RS3 Sedan - Poze Spion

Audi RS3 Sedan - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS3 Sedan - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016