Etape KOE Drift 2009

King of Europe este numele celui mai important si cunoscut Campionat European de Drift. Acelasi nume il poarta si campionatele de motorsport, Drag si Superlap, inca din anul 2004. Acum, la Cluj, cel mai tare Campionat de Drift din Europa se intoarce pentru cea de-a doua etapa!

Sezonul 2009 de KOE a reprezentat pentru motorsportul european o revelatie majora, reusind sa transforme Driftul intr-un adevarat sport. Pilotii, masinile special pregatite si competitia au facut din Campionatul European King of Europe 2009 un sport de interes major, atat pentru public, cat si pentru presa nationala si internationala.

Anul trecut, campionatul de Drift King of Europe s-a terminat cu un podium ocupat de Adam Kerenyi (Ungaria), pe prima pozitie, Norbert Kovacik (Slovacia) vice-campion si Todor Dunev (Bulgaria) pe locul al 3-lea.

Cine va fi “Regele Europei la Drift” in 2010? Cel mai bine exprima nivelul si profesionalismul Driftului in campionatul KOE, filmele si montajele din sezonul 2009.















Aceste review-uri ale sezonului trecut, nu fac decat sa anunte un sezon in 2010 mai bun, mai interesant si mai spectaculos!




4Tuning
ARTA
Motul Romania Pepsi Max Suunto
Polus Center Cluj Autosoft Shelter Security DCM Design Event Stuff F64Studio