A cazut in gol 20 de etaje pe un Citroen. Si nu are nimic!

A cazut in gol 20 de etaje pe un Citroen. Si nu are nimic!
O alta masina salvatoare! Este vorba de un Citroen, pe care a cazut de la etajul 20 un copil de 10 ani din China. Uluitor este faptul ca... nu a patit nimic, nici macar vreun picior sau mana rupta. Cum a fost posibil asa ceva?
Distribuie pe Facebook

Va mai amintiti de acel Dodge Charger care a salvat viata unui om cazut de la 120 de metri inaltime? Istoria se repeta, dar se pare ca si masinile frantuzesti sunt la fel de salvatoare...

Noroc si destin intr-o familie din China. Sau pur si simplu o coincidenta fericita? Un tanar baiat de 10 ani a scapat basma-curata dintr-o cadere in gol de la etajul 20 al unui bloc. Acum, datoreaza viata unei masini frantuzesti: un Citroen.

Ora 8 dimineata, in Guizhou, o provincie din sudul Chinei. Un copil cade pe fereastra deschisa a unui bloc, distanta de 20 de etaje. Inca nu se stie daca e vorba de un accident sau de o tentativa de sinucidere, cert este ca acest copil norocos a supravietuit. Copilul a aterizat pe partea din spate a plafonului unei masini parcate in strada, si pe luneta. Un noroc chior a facut ca pe bancheta din spate a masinii sa fie depozitate si niste perne mari. Tanarul a fost condus la spital, insa in afara de o mica hemoragie la nivelul capului, ce nu prezinta vreun risc, acesta nu a patit nimic.

Proprietarul masinii este un vecin al familiei care si-a vazut copilul zburand de la etajul 20. Acesta a spus: "Imi pare bine ca supravietuit micutul! Masina este usor de reparat!" Asadar, toata lumea este fericita acum.

Concluzia? Dodge Charger si Citroen (nu se stie modelul) sunt cele mai sigure masini pe care ai vrea sa aterizezi daca cumva cazi in gol.

Distribuie pe Facebook
mai multe