A facut praf M5-ul la doar cateva minute dupa ce l-a cumparat. Masina de 600 CP e dauna totala

A facut praf M5-ul la doar cateva minute dupa ce l-a cumparat. Masina de 600 CP e dauna totala
  • A facut praf M5-ul la doar cateva minute dupa ce l-a cumparat
  • Masina cu motor V8 de 600 CP este dauna totala
Distribuie pe Facebook

Situatia se anunta insa mult mai complicata decat pare la prima vedere, un alt sofer purtand vina pentru aceasta nefericita situatie.

Ziua in care a primit cheile propriului BMW M5 de ultima generatie ar fi trebuit sa-i aduca doar bucurii, numai ca nu s-a intamplat nici pe departe asa. La cateva minute dupa ce a parasit curtea dealer-ului, masina de 600 CP a lovit cu putere un stalp de pe marginea drumului, astfel devenind un simplu morman de fiare vechi.

De vina pentru aceasta situatie extrem de nefericita s-ar face insa un alt sofer, ce a pierdut controlul volanului, a lovit in lateral caroseria super-sedanului bavarez si... ei bine, deznodamantul se poate observa in imaginile de mai jos.

If you’re having a bad day, think about this guy who crashed his Brand New BMW M5 straight after leaving the dealership.. only 7 miles driven. 📸: Shahzaib Malik

Posted by Karachi Track on Thursday, April 2, 2020

Pe piata din Romania, cea mai recenta generatie a modelului BMW M5 porneste de la aproape 120.000 de euro si ofera in standard un benzinar cu opt cilindri in V. Cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, propulsorul de 4.4 litri rezolva ecuatia 0 - 100 km/h in doar 3.4 secunde.

In varianta cu numai 600 CP, ce este drept, pachetul Competition care costa 9.225 de euro condimentand reteta standard cu alti 25 CP, suficient pentru ca timpul necesar realizarii sprintului anterior mentionat sa scada cu 0.1 secunde.

BMW M5 Competition - Galerie Foto

BMW M5 Competition - Galerie Foto

BMW M5 Competition - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze BMW M5 Competition - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2020