A lovit masina de 700 CP la doar trei zile dupa ce a cumparat-o. Ce s-a intamplat

A lovit masina de 700 CP la doar trei zile dupa ce a cumparat-o. Ce s-a intamplat
  • A fost consemnat primul accident cu noul Porsche 911 GT2 RS
  • Modelul german de 700 CP a cazut prada Nurburgring-ului
  • Accidentul a survenit la doar trei zile dupa livrarea masinii
Distribuie pe Facebook

Chiar daca abia s-a dat startul livrarilor, lumea auto a consemnat deja primul accident cu noul Porsche 911 GT2 RS. Partea buna este ca automobilul german cu motor de 3.8 litri si 700 de cai putere nu pare sa fi suferit avarii serioase.

Este pus in miscare de un propulsor bi-turbo de 3.8 litri si ofera in standard o cutie automata cu sapte rapoarte. Gazduieste sub capota o herghelie formata din 700 CP si are nevoie de doar 2.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Sunt primele, insa nu si singurele elemente care transforma noul Porsche 911 GT2 RS intr-o bestie a soselelor si, totodata, circuitelor. Fiindca daca tot veni vorba despre circuite, nu putem sa nu aducem in discutie recordul de la Nurburgring.

6 minute si 47.3 secunde, iar modelul german de 1.470 de kilograme este mai rapid inclusiv decat mega-hibridul 918 Spyder. O performanta absolut incredibila daca tinem cont ca cel din urma miza pe 887 de cai putere si un sistem AWD.

Pe cat de performant, pe atat de periculos este noul Porsche 911 GT2 RS. O singura greseala si totul se poate duce de rapa, dupa cum avea sa afle pe propria piele soferul unui exemplar echipat cu pachetul Weissach disponibil in mod optional.

Zvonurile spun ca imediat ce l-a ridicat de la un dealer din Danemarca, cumparatorul modelului german cu motor bi-turbo de 3.8 litri si 700 CP s-a indreptat catre celebrul Nurburgring. Distractia nu a durat insa deloc mult.

La numai trei zile distanta dupa ce a semnat pentru el, proprietarul acestui Porsche 911 GT2 RS a trebui sa cheme platforma. A fost implicat intr-un accident pe circuit, iar pretiosul automobil are acum nevoie de cateva reparatii - aparent minore.

Nu este clar ce s-a intamplat, dar exista multe situatii care pot duce la un astfel de deznodamant. Fie soferul modelului german de 1.470 de kilograme a pierdut controlul volanului, fie nu a franat la timp ori a alunecat pe o pata de ulei.

Accident cu Porsche 911 GT2 RS

Accident cu Porsche 911 GT2 RS

Accident cu Porsche 911 GT2 RS

Distribuie pe Facebook
mai multe