A uitat sa mai franeze si a dat cu Bugatti-ul de 1.200 CP in parapeti. VIDEO

A uitat sa mai franeze si a dat cu Bugatti-ul de 1.200 CP in parapeti. VIDEO
  • Accident cu Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
  • Modelul de 1.200 CP a intrat in parapeti la un eveniment
  • Costul reparatiilor ar putea depasi 100.000 euro
Distribuie pe Facebook

Costul reparatiilor ar putea depasi suma de 100.000 de euro, in conditiile in care vorbim despre un exemplar special, cu caroseria finisata intr-un carbon de culoare albastra.

Lansat pe piata la mijlocul deceniului trecut, vechiul Bugatti Veyron a redefinit conceptul de autoturism. Pus in miscare de o unitate W16 de opt litri si 1.001 CP, modelul companiei din Molsheim a reusit sa doboare toate recordurile de performanta.

Cand si-a simtit suprematia amenintata, producatorul francez aflat in prezent sub tutela Grupului Volkswagen a venit cu o versiune si mai potenta, in speta celebra editie Super Sport. Care, asemeni variantei standard, a fost disponibila la vanzare si alaturi de un plafon detasabil.

Despre un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse este vorba, de altfel, si in cazul de fata. Automobilul de 1.200 CP a participat anul trecut la un eveniment organizat in Marea Britanie, insa accidentul suferit la momentul respectiv a iesit abia acum la iveala.

In loc sa franeze puternic dupa ce a atins 330 km/h, soferul a incercat sa vireze, crezand ca a incetinit suficient. Numai ca nu s-a intamplat chiar asa, modelul francez a intrat in subvirare si... a lovit bine parapetii de plastic pusi de organizator la capatul pistei.

Astfel, acest Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse cu 1.200 CP sub capota si un exterior special, finisat intr-un carbon de culoare albastra, a suferit avarii serioase la nivelul partii frontale. Judecand dupa imagini, nu ar fi de mirare ca reparatiile sa depaseasca 100.000 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe