A vrut sa se dea mare cu masina lui, dar nu i-a iesit. AVENTADOR-ul a luat foc din cauza evacuarii

A vrut sa se dea mare cu masina lui, dar nu i-a iesit. AVENTADOR-ul a luat foc din cauza evacuarii
  • Masina a luat foc din cauza evacuarii
  • Din fericire a fost stins la timp
  • Nu este prima data cand se intampla asta
Distribuie pe Facebook

Acest clip video a fost surprins pe strazile unui oras din Vietnam si ne arata inca o data ca flacarile scoase pe evacuare sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de periculoase.

Excesele dauneaza grav sanatatii, dar si...masinii, dupa cum a aflat pe pielea lui proprietarul acestui Lamborghini Aventador din Vietnam. Omul nostru sarbatorea, alaturi de alti locuitori ai orasului, castigarea unui meci de fotbal de catre echipa nationala, dar nu flutura steaguri ci isi accelera de zor masina.

Flacarile care ies pe evacuare sunt spectaculoase, nimic de zis, dar in acelasi timp sunt si foarte periculoase pentru ca prin apropiere sunt destule piese din plastic care pot lua foc. Exact asta s-a intamplat si nu este prima data cand un Aventador este cat pe ce sa ia foc din cauza asta.

Daca iti aduci aminte, un Aventador SV a luat foc pe strazile din Dubai cu ceva timp in urma. Din fericire, soferul acestui exemplar, ajutat de oamenii din jur, reuseste sa stinga flacarile inainte sa cuprinda de tot masina.

Distribuie pe Facebook
mai multe