Accident cu Bugatti CHIRON si Porsche 911 pe un drum montan. Cat de sifonat este bolidul de 3.5 milioane de euro

Accident cu Bugatti CHIRON si Porsche 911 pe un drum montan. Cat de sifonat este bolidul de 3.5 milioane de euro
  • Au fost implicate patru masini
  • Inclusiv un Bugatti Chiron de 3.5 milioane de euro
  • 3.7 milioane de franci elvetieni daune materiale
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Chiron a fost implicat intr-un accident de circulatie care a avut loc in trecatoarea Saint-Gothard din Elvetia. Daunele materiale se ridca la circa 3.7 milioane de franci elvetieni.

Pe langa peisajele care iti taie respiratia, Alpii ascund unele dintre cele mai bune drumuri de condus din lume. Aici se afla celebra trecatoare Stelvio - considerat de multi cel mai bun drum montan din lume, dupa Transfagarasan, desigur - dar si trecatoarea Saint-Gothard.

Accident Chiron

Ambele sunt pe cat de impresionante, pe atat de periculoase. Dar asta nu ii impiedica pe amatorii de condus sa le strabata in fiecare an, cu masini care mai de care.

Uneori, insa, se mai intampla si incidente neplacute, cum ar fi cel care s-a petrecut foarte recent. Este vorba despre un accident in care au fost implicate patru masini, inclusiv un Bugatti Chiron si un Porsche 911 Cabrio.

Accident Chiron

Din primele investigatii reiese ca soferul super masinii cu 1.500 de cai putere a intrat in depasire iar cel de la volanul Porsche-ului a facut aceeasi manevra, fiind lovit din spate de Bugatti si proiectat in Mercedes-ul C-Class care circula in fata. Apoi, din impact, Bugatti-ul a acrosat si o rulota care isi vedea linistita de drum.

Accident Chiron

Cel mai sifonat a iesit Porsche-ul, acesta fiind proiectat si in coloanele de piatra de pe marginea drumului.

In ceea ce priveste Bugatti-ul Chiron - evaluat la 3.5 milioane de euro - in imaginile surprinse la fata locului se poate observa ca partea frontala a avut destul de mult de suferit. Bara fata va trebui inlocuita, fiind construita din fibra de carbon, la fel si grila frontala, dar si capota.

Accident Chiron

Pe langa daunele materiale, care se ridica la circa 3.7 milioane de franci elvetieni, publicatia 20 Minuten sustine ca soferul Mercedes-ului a fost ranit destul de grav si a fost transportat la un spital din apropiere.

Distribuie pe Facebook
mai multe