Asta da ghinion. Si-a vazut bolidul facut praf la 20 de minute dupa ce l-a cumparat si nici macar n-a fost de vina

Asta da ghinion. Si-a vazut bolidul facut praf la 20 de minute dupa ce l-a cumparat si nici macar n-a fost de vina
  • A avut accident la 20 de minute dupa ce a cumparat-o
  • Huracanul a fost declarat dauna totala, cel mai probabil
  • Motor V10 si 640 CP
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Lamborghini Huracan Performante Spyder nu va uita prea curand ziua in care si-a achizitionat bijuteria de cateva sute de mii bune de euro. Bijuterie care acum este dauna totala.

Achizitionarea unui Lamborghini este o intamplare pe care oricine si-ar aduce-o aminte cu placere, dar nu si proprietarul exemplarului din aceste imagini. El doreste sa uite, cat mai curand, ziua cu pricina.

La 20 de minute dupa ce a intrat in posesia bolidului, un Huracan Performante Spyder nou-nout, britanicul a fost obligat sa traga pe dreapta "din motive tehnice". Un sofer de duba - care fie nu era atent la ce se petrece in fata, fie a fost luat prin surprindere de oprirea brusca a super masinii - nu a mai apucat sa apese pedala de frana si s-a oprit fix in spatele masinii italiene.

Accident Huracan Performante Spyder

Impactul a fost atat de puternic incat s-au declansat chiar si barele anti-rostogolire iar roata dreapta spate s-a desprins pur si simplu. Din cate poti vedea in aceste imagini, masina a fost distrusa si cel mai probabil va fi declarata dauna totala.

Din fericire, soferul Lamborghini-ului a scapat doar cu o durere cauzata de pierderea masinii iar cel al dubei cu cateva lovituri minore la cap.

Huracan Performante Spyder este echipat cu un motor V10 de 5.2 litri, aspirat natural, care livreaza ambelor punti 640 de cai putere si 600 Nm cuplu.

Accident Huracan Performante Spyder

Fiind mai usor cu 35 de kilograme decat un Huracan Spyder cu tractiune integrala, super masina italiana atinge 100 de km/h in doar 3.1 secunde si are o viteza de top de 325 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe