Au strigat 'Geronimooo' si s-au bagat: cum se fac depasirile in Buzau

Au strigat 'Geronimooo' si s-au bagat: cum se fac depasirile in Buzau
O filmare ne arata niste soferi sinucigasi. De fapt, e gresit spus sinucigasi, mai degraba ucigasi. Niste soferi care nu merita carnet de conducere. Poate ca este unul din acele cazuri in care ar fi meritat sa intorci masina, sa-i prinzi din urma si sa le dai o bataie sora cu moartea.
Distribuie pe Facebook

Pe o sosea necunoscuta, aparent din judetul Buzau, un sofer care circula regulamentar dotat cu o camera video de parbriz are parte de o surpriza neplacuta. De fapt, doua... Ceva ce nu ar vrea nimeni sa intalneasca vreodata, din pacate.

Merge omul linistit cu familia pe banda lui. Pe celalalt sens este aglomeratie, masini, camioane, TIR-uri. Si cativa soferi mai cu mot nu au rabdare sa astepte dupa vehiculele care circula legal, asa ca intra in depasiri. Unele foarte riscante si incredibil de periculoase.

Primul este un BMW cu numar de Buzau care face o depasire periculoasa si intra in fata unui TIR in ultima secunda. Ok, s-a mai vazut asa ceva, franezi, il lasi pe dobitoc sa intre la locul lui, oricum nu a invatat nimic si e doar o chestiune de timp pana cand se va infige intr-un pom.

Vreo 50 de metri mai in fata, vine un alt retardat cu Renault Clio, tot numar de Buzau, care are impresia ca si el conduce un BMW puternic. Insa motorul sau mic nu il ajuta sa faca o depasire si masina din care se filmeaza se trezeste fata in fata cu el. Din fericire pentru toata lumea, soferul cameraman trage de volan, obligat de situatie, ca sa evite impactul frontal, si toata lumea scapa cu bine. Data viitoare insa, soferul de Clio nu va mai fi la fel de norocos si va ajunge sub rotile unei basculante.

Din cauza unor astfel de specimene incredibil de nesimtite si fara niciun pic de respect fata de ceilalti participanti la trafic moare lumea pe strazile din Romania. Problema nu e ca produci tu un accident, ci ca te omoara un dobitoc fara ca tu sa ai vreo vina. Oare ce ar merita acesti soferi care conduc la limita vietii?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2017