Blestemul Ferrari - 10 modele 458 Italia au fost distruse in ultimele luni

Blestemul Ferrari - 10 modele 458 Italia au fost distruse in ultimele luni
Nici nu a fost bine testat si scos pe piata ca noul 458 Italia cu ai sai 570 de cp face valva. Din pacate, negativa. Mai exact, 10 astfel de masini si-au vazut sfarsitul in accidente grave sau au luat pur si simplu foc. Se pare ca nu este vorba de vreo eroare de fabricatie ci pur si simplu cine isi ia un 458 Italia este predispus la accidente. Sau asa zic cei de la Ferrari.
Distribuie pe Facebook
Ultimele masini marca Ferrari au fost lovite parca de un blestem. 10 dintre ele au sfarsit avariate serios sau arse pe marginea drumului. In ultimele trei luni, sase Ferrari 458 au fost implicate in accidente: trei au luat foc, iar unul a fost distrus intr-un incendiu de depozit.
Se pare ca nu ar fi vorba de probleme tehnice la supermasinile de 200.000 de euro. Proprietarii pur si simplu sunt loviti de ghinion.
Blestemul a fost semnalat pe site-ul www.wreckedexotics.com, care noteaza toate accidentele in care sunt implicati bolizii de sute de mii de euro. Aici pot fi gasite informatii despre masini Ferrari, Lamborghini, Porsche, toate lovite, valoarea acestora ridicandu-se la 350 de milioane de euro.
De multe ori proprietarii isi duc masina dincolo de limite. Din socotelile respectivului site reiese faptul ca Ferrari 458 are o numaratoare mai mare la capitolul accidente.
Un purtator de cuvant al celor de la Ferrari a negat faptul ca vina ar apartine modelului 458, urmand ca ei sa faca investigatii.

Ferrari 458 a fost "desenat" de cei de la Pininfarina, are un motor de 4,5 litri si poate atinge "suta" in 3,4 secunde. Se poate depasi viteza de 300 km/h destul de usor la bordul acestei masinute puternice.

Iata lista accidentelor suferite de Ferrari 458:


- 20 mai, Polonia - Un bolid rosu s-a lovit de un VW Bora

- 1 iunie, Spania - Un 458 rosu a fost zarit pe camion cu rampa. Era avariat serios

- Iunie, Cehia - 458 rosu lovit pe un circuit umed

- 8 iulie, Paris - Un 458 negru a luat foc. Trecatorii au intervenit pentru stingerea incendiului.

- 9 iulie, Londra - Un bolid 458 galben, venit din Arabia Saudita, a ars complet intr-un depozit al aeroportului Heathrow

- 14 iulie, Elvetia - 458 rosu s-a aprins pe serpentine in munti

- 9 august, Italia - Un bolid vechi de o zi este vazut "infipt" intr-un copac aproape de Marranello

- 11 august, Anglia - 458 negru loveste bariera de pe marginea drumului, din cauza carosabilului umed

- 18 august, California - Un 458 rosu ia foc.

- 21 august, Cehia - O masina cu o vechime de doar sase ore este ridicata dintr-un sant

Ferrari 458 Italia in flacari


Sursa: click.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 24 August 2010