Boul cu Touareg care a scos de pe sosea un Logan e acuzat de tentativa de omor

Boul cu Touareg care a scos de pe sosea un Logan e acuzat de tentativa de omor
  • Soferul din Touareg a acrosat voit un Logan
  • Initial, fapta a fost incadrata la accident rutier
  • Suspectul, audiat si azi la Parchet
Distribuie pe Facebook

Il mai tineti minte pe prostul satului, acel cocalar cu Touareg care se credea miezul si justitiarul Bucurestiului, care s-a gandit sa-si faca dreptate dupa cum il duce capul? E vorba de acel dobitoc cu Touareg care a scos de pe drum un Logan, aproape omorand oameni nevinovati.

Da, e vorba de filmul in care un sofer de Touareg trage brusc de volan ca sa scoata o alta masina de pe drum. Din nefericire pentru domnia sa, dobitocul din Touareg a fost filmat. Altfel, nu s-ar fi putut dovedi ca a incercat sa omoare niste oameni nevinovati, ci ar fi scapat basma curata. De fapt, imediat dupa accident, cand a fost identificat si chemat la Politie, soferul Touaregului a zis ca nu l-a observat pe cel cu Loganul, ca l-a acrosat din greseala... De parca toti cei care au vazut filmul sunt orbi sau prosti ca el.

Din fericire, in acest caz, autoritatile si-au facut treaba. Si au incadrat fapta initiala de accident la tentativa de omor. Pentru ca se vede clar ca individul trage tare de volan, folosindu-si automobilul pe post de arma, pentru a scoate de pe drum Loganul, ca acesta sa faca accident. Ei bine, chiar a facut si 5 persoane au fost ranite. Mai grav ar fi fost daca ar fi murit ceva lume, inclusiv pietonul care a scapat ca prin urechile acului...

Ce avem de invatat din aceasta isprava? Ca daca esti un nesimtit cocalar, poti sa platesti cu libertatea. Omul din Touareg, pesemne in acel moment orbit de ura si nervi, nu a judecat si a facut ce i-a indicat stresul. Si pentru ca a facut o greseala, e normal sa plateasca. Sa zica mersi ca nu a devenit din dobitoc si ucigas... Asadar, dragi soferi, calmati-va si nu faceti la fel ca prostovanul din imagini, pentru ca riscati sa primiti pachete la Jilava!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016