Culmea accidentelor. O masina care nu a fost inca scoasa la vanzare a fost implicata intr-un accident

Culmea accidentelor. O masina care nu a fost inca scoasa la vanzare a fost implicata intr-un accident
  • Noua Kia Stinger a fost deja implicata intr-un prim accident
  • Mai ciudat este ca masina sud-coreeana nu se vinde momentan
  • Aceasta a cazut prada unei Toyota, care i s-a urcat pe capota
Distribuie pe Facebook

Locuitorii din capitala Statelor Unite ale Americii au fost recent martorii unei intamplari mai putin obisnuite. O masina care nu a fost inca scoasa la vanzare a fost implicata intr-un... accident ciudat.

Chiar daca a debutat in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American organizat la Detroit in luna ianuarie, noua Kia Stinger nu a reusit sa ajunga nici pana acum in showroom-urile de peste Ocean ale companiei sud-coreene.

Si cu toate acestea, un exemplar al impresionantului fastback asiatic cu cinci portiere si pana la 370 de cai putere in compartimentul motor a fost implicat de curand intr-un accident mai putin obisnuit, el cazand prada unui taximetrist care conducea o Toyota RAV4.

Nu exista prea multe informatii cu privire la cauzele si actorii acestui nefericit eveniment, cu exceptia faptului ca aceasta Kia Stinger de culoare gri parasea un loc de parcare de pe marginea drumului inainte de a se 'trezi' pe capota cu SUV japonez prezentat anterior.

La prima vedere, niciunul dintre cele doua automobile implicate in accidentul de pe strazile capitalei SUA nu par serios avariate, fastback-ul in cinci portiere al producatorului sud-coreean avand nevoie - ce este drept, de o noua aripa pentru partea din dreapta fata a caroseriei.

Dupa cum precizam si anterior, modelul Stinger a fost dezvaluit de oficialii companiei Kia cu ocazia Salonului Auto International Nord-American organizat la Detroit in luna ianuarie si, pe langa design-ul fabulos, se mai lauda cu o putere maxima de pana la 370 CP.

Accident Kia Stinger

Accident Kia Stinger

Accident Kia Stinger

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2017