DE ASTA nu bei niciodata inainte sa te urci la volan

  • Un sofer baut a facut prapad pe strazile din Quanzhou
  • Mercedes-ul aflat in prim plan a lovit un total de 7 masini
  • Conducatorul a reusit sa scape dupa ce a luat-o la fuga
Distribuie pe Facebook

Deloc impresionat de mesajul autoritatilor, soferul unui Mercedes G55 AMG din China a aflat pe propria-i piele de ce nu e bine sa te urci la volan.

Indiferent de duritatea mesajelor si / sau a imaginilor difuzate in mass-media, unii soferi par sa nu constientizeze pericolul de a te urca la volan dupa ce ai consumat alcool.

Situatia este una de talie mondiala, unul dintre cele mai recente accidente ce implica un conducator beat venind tocmai din orasul Quanzhou, din Republica Populara Chineza.

Ce s-a intamplat aici, mai exact? Ei bine, conform informatiilor disponibile la acest moment, un Mercedes G55 AMG a lovit un taxi in dimineata zilei de joi, ricosand apoi intr-un copac de pe marginea drumului.

Ametit bine de aburii alcoolului, soferul off-roader-ului german de inalta performanta si-a reluat "incursiunea" in urmatoarea masina care i-a iesit in cale, pentru ca mai apoi sa intre pe un drum cu sens unic si sa se izbeasca de alte trei automobile.

Iar asta nu avea sa fie totul. In ciuda dezastrului pe care l-a facut, conducatorul Mercedes-ului G55 AMG a continuat sa-si vada linistit de drum, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Asta pana ce s-a oprit intr-un Volkswagen Jetta si un Nissan Teana participante la trafic...

Asadar, acestea fiind spuse, din cauza asta nu bei niciodata inainte sa te urci la volan.

Accident Mercedes G55 AMGUn sofer chinez a facut prapad pe strazile din Quanzhou.

Accident Mercedes G55 AMGPrima victima, un taxi Volkswagen Santana.

Accident Mercedes G55 AMGScapat din boschet, Mercedes-ul G55 AMG loveste un nou automobil.

Accident Mercedes G55 AMGAventura se incheie cu un Volkswagen Jetta... "calarit".

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Accident Mercedes G55 AMG
mai multe