DE ASTA nu imprumuti niciodata masina, nici macar prietenilor tai

DE ASTA nu imprumuti niciodata masina, nici macar prietenilor tai
  • Un Pagani Zonda a fost distrus in apropiere de Londra
  • La volanul masinii nu se afla proprietarul de drept
  • Supercarul italian suferise avarii serioase si in 2009
Distribuie pe Facebook

Un Pagani Zonda in valoare de peste un milion de dolari a suferit daune serioase in urma unui accident petrecut in apropiere de Londra. Conform informatiilor publicate de presa din Regat, la volanul supercarului italian se afla altcineva decat proprietarul de drept al masinii.

O veche vorba din batrani spune ca "masina nu se imprumuta niciodata, nici macar prietenilor". De acest lucru s-a convins inclusiv un om de afaceri din Marea Britanie, care a facut greseala de a-si lasa Pagani-ul Zonda in valoare de peste un milion de dolari pe mana unui apropiat.

Cateva momente mai tarziu, supercarul italian a fost surprins "parcat" intr-o zona industriala din apropierea Londrei, cu daune in valoare de (cel putin) cateva zeci de mii de dolari. Motivul accidentului ramane inca o mare necunoscuta, insa nu ar fi de mirare ca viteza sa fi fost principalul factor.

Apropo, aceasta nu este prima oara cand Pagani-ul Zonda cu pricina este implicat intr-o astfel de intamplare. Supercarul italian a mai fost grav avariat si in anul 2009, tot in mainile unui alt sofer decat proprietarul de drept - gurile rele il indicau pe-atunci pe Jackie Stewart ca principal vinovat.

Ce invatam din aceasta situatie? Niciodata, dar niciodata sa nu dai cu imprumut masina ta. Mai ales atunci cand vine vorba despre un automobil construit in serie limitata, din fibra de carbon, si dotat cu un motor V12 de peste 600 cai putere. Ah da, si care costa ceva mai mult de un milion de dolari.

Pentru ca este aproape imposibili sa preconizezi ce se va intampla mai departe...

Accident cu Pagani ZondaUn Pagani Zonda in valoare de peste un milion de dolari a suferit daune serioase in urma unui accident petrecut intr-un cartier industrial din apropiere de Londra. Aparent, la volanul supercarului italian se afla altcineva decat proprietarul de drept al masinii.

Accident cu Pagani ZondaMasina care a mai fost avariata si in anul 2009, tot de catre altcineva decat proprietarul de drept. Conform informatiilor publicate in presa din Marea Britanie, costul reparatiei s-a ridicat pe atunci la suma de 261.000 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2015