Dilema anului 2024: cine este vinovat pentru acest accident de pe Valea Jiului?

Dilema anului 2024: cine este vinovat pentru acest accident de pe Valea Jiului?
O camera de bord a inregistrat, recent, un accident care a starnit nenumarate discutii in contradictoriu.
Distribuie pe Facebook

Filmarea respectiva, ce a reusit sa adune peste 1.600 de comentarii in numai patru zile, surprinde momentul impactului dintre o Skoda si un camion.

Chiar daca din imaginile publicate pe Facebook se observa cum soferul camionului trece peste linia continua, multi sunt de parere ca si cel din Skoda are o vina.

Iata ce spun unele dintre cele mai relevante comentarii de la clipul cu pricina:

- "Ori ești chior ori faci pe prostul dacă nu vezi ceea ce este atât de clar. Camionul era trecut peste linia continuă bine de tot în momentul impactului.Orice alt comentariu e de prisos."

- "Dupa parerea mea si daca camionul ar fi fost pe banda lui complet,cel cu skoda tot intra in camion"

- "Dar dacă nu era camionul nu intra scoda direct in mașina care filmează, intreb pentru un prieten și eu, dacă nu era camionul nu mai vedeam filmulețul"

- "Vina i aparține șoferului de camion pentru ca a încălcat marcajul longitudinal continu. Pana la urma bine ca nu victime fiarele se repara oricine greșește în trafic de-asta plătim asigurări"

- "În momentul impactului, Skoda era pe banda ei iar camionul trecuse peste linia continua cu toate roțile de pe partea stânga a ansamblului. Vinovat unic: soferul camionului. Restul sunt povești și speculații din categoria "dar dacă""

- "Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sunt de părere ca cei ce dau vina pe șoferul skodei, sunt și ei camionagii și vor sa îl scoată basma curata pe camionagiu"

- "Masina albastra a pierdut aderenta chiar daca roata camionului incalca linia continua"

- "Camionul daca rula vu 30 km/h si era langa balustrada ,skoda tot acolo era.Cei care comenteaza nu sunt soferi presupun"

- "Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, cel cu Skoda dacă vă uitați mai atent virează dreapta dar e gheață și mașina își urmează traiectoria. Cel cu camionul abordează greșit curba din cauza vitezei și trece peste marcaj . Defileul este destul de periculos, dar cu părere de rău o spun, la noi se conduce haotic . Sunt o grămadă de tineri și nu numai care se cred pe pistele de raliu . Sper să nu fi suferit traumatisme cel cu Skoda ! Drumurile bune tuturor!"

Potrivit Digi24, incidentul a fost incadrat ca tamponare, iar soferii s-au inteles pe cale amiabila.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2024