Distrugerea unui Ferrari inchiriat este cosmarul oricarui sofer

Distrugerea unui Ferrari inchiriat este cosmarul oricarui sofer
  • Un Ferrari 458 Italia a fost complet distrus in Marea Britanie
  • Supercarul italian era inchiriat cu 850 de lire sterline per zi
  • In accident au mai fost implicate si un Astra, respectiv un Passat
Distribuie pe Facebook

Visul urat al britanicului care a imprumutat supercarul italian nu se sfarseste insa aici, in urma accidentului provocat gasindu-si sfarsitul inclusiv un Opel Astra, un VW Passat si, chiar mai mult decat atat, zidul unei casei.

Pasionatii de automobile sunt rugati sa schimbe canalul. Un nou Ferrari 458 Italia a fost complet distrus intr-un eveniment petrecut pe strazile ce fac legatura intre orasele din Marea Britanie.

Si nu, supercarul italian nu a luat de-aceasta data foc, motivul ruinarii sale fiind un accident "de toata frumusetea", care a lasat in urma alte trei victime: un Opel Astra, un Volkswagen Passat, dar si zidul unei case.

Vestile proaste pentru britanicul in varsta de 29 de ani care a provocat acest dezastru nu se sfarsesc aici. Ba dimpotriva, abia acum incep: supercarul italian nu ii apartinea, acesta fiind inchiriat pe o perioada de cinci zile, pentru o nunta.

Oficialii companiei de unde a fost imprumutat Ferrari-ul 458 Italia s-au aratat "impresionati" de performanta soferului, cei de la Prestige Lifestyle declarand ca asiguratorii au avut nevoie de cateva minute bune pentru a descoperi toate bubele masinii.

Pentru a se bucura de serviciile supercarului italian, britanicul in varsta de 29 de ani a platit 850 de lire sterline pentru fiecare dintre cele cinci zile, la aceasta suma adaugandu-se si un depozit de aproximativ 5.000 de lire sterline.

Dupa cum probabil iti reamintesti, Ferrari-ul 458 Italia a fost lansat la mijlocul anului 2009 alaturi de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 4.5 litri. 570 CP si 540 Nm ajung la rotile spate prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in mai putin de 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste 320 de kilometri pe ora.

Accident cu un Ferrari inchiriat

Accident cu un Ferrari inchiriat

Accident cu un Ferrari inchiriat

Distribuie pe Facebook
mai multe