Dupa ce un actor celebru a fost strivit de Jeep-ul sau Grand Cherokee, mai multi americani dau acum in judecata constructorul de automobile

Dupa ce un actor celebru a fost strivit de Jeep-ul sau Grand Cherokee, mai multi americani dau acum in judecata constructorul de automobile
  • Mai multi americani dau in judecata Fiat Chrysler Automobiles dupa ce Anton Yelchin a fost strivit de Jeep-ul sau
  • Masina acestuia ar fi fost una din cele 1.1 milioane de unitati rechemate in service
  • In urma procesului, oamenii vor ca producatorul american sa instaleze un sistem de siguranta care sa puna automat schimbatorul de viteze in "Parcare"
Distribuie pe Facebook

Mai multi oameni dau acum in judecata Fiat Chrysler Automobiles dupa ce Anton Yelchin, starul din filmul Star Trek, a fost strivit de Jeep-ul sau Grand Cherokee.

Actorul de 27 ani, cunoscut pentru aparitiile din filmele Terminator Salvation, Fright Night sau Star Trek, a murit asfixiat, dupa ce masina sa, un Jeep Grand Cherokee din 2015 a "alunecat" pe aleea casei sale, strivindu-l.

Investigatiile au scos la iveala ca masina acestuia era una din cele 1.1 milioane de vehicule produse de constructorul american care au fost rechemate in service din cauza unor defectiuni ale schimbatorului de viteze.

In urma acestui eveniment nefericit, producatorul american a fost dat in judecata de mai multi oameni pentru ascunderea defectelor de proiectare care au cauzat mai multe accidente, unele, precum acesta, chiar fatale.

Firma de avocatura Hagens Berman Sobel Shapiro a declarat ca "Problema este una foarte reala. Pana acum s-au inregistrat mai mult de 300 de accidente care s-au soldat cu traume serioase, si chiar cu moartea lui Anton Yelchin."

Daca instantele americane dau castig de cauza petentilor, Fiat Chrsyler Automobiles ar putea fi obligati sa instaleze masinilor un sistem de siguranta care sa puna automat schimbatorul de viteze in pozitia "Parcare" daca usa soferului este deschisa si pedala de frana nu este apasata.

Specialistii inca investigheaza daca intr-adevar o defectiune a schimbatorului de viteze a fost cauza principala a decesului lui Yelchin.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016