Filmul ASTA e cea mai buna "reclama" pentru Volvo. Dovada ca suedezii fac cele mai sigure masini din toata lumea

Filmul ASTA e cea mai buna "reclama" pentru Volvo. Dovada ca suedezii fac cele mai sigure masini din toata lumea
  • Urmatorul film ne arata de ce masinile Volvo sunt considerate cele mai sigure din toata lumea
  • Soferul unui XC70 scapa cel mai probabil doar cu o sperietura dintr-un accident cu un cap tractor
Distribuie pe Facebook

Sofer scapand complet nevatamat in urma unui impact cu un cap tractor. Este probabil cea mai buna "reclama" pe care o poate primi compania suedeza Volvo.

Chiar daca au recuperat extrem de mult pe partea de design, tehnologii si chiar performanta, masinile Volvo raman in continuare cunoscute si apreciate de clientii din lumea intreaga pentru nivelul de siguranta oferit in special pasagerilor.

Nu degeaba sunt insa considerate automobilele companiei suedeze cele mai sigure de pe aceasta planeta, un accident surprins pe stazile Norvegiei intarind teoria conform careia daca tot esti implicat intr-o coliziune, macar sa fii intr-un Volvo.

Dupa cum se poate observa si din cadrele surprinse de camera de filmat, un exemplar XC70 ajunge pe contrasens si loveste cu putere un cap tractor, intr-un impact care ne aminteste de celebra proba Small Overlap Test de la testele IIHS.

Partea frontala a modelului de la Volvo absoarbe perfect energia rezultata in urma coliziunii, iar compartimentul destinat pasagerilor - si chiar montantul A, in buna masura, ramane intact, soferul scapand cel mai probabil doar cu o sperietura.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2018