I-a dat dauna totala. Acum mai sunt doar 399 de masini

I-a dat dauna totala. Acum mai sunt doar 399 de masini
  • BMW ofera noul M5 First Edition in numai 400 de exemplare
  • Un astfel de automobilul a fost deja distrus
  • Modelul are dotari speciale si costa peste 135.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Evenimentul vine la numai cateva luni de la debutul livrarilor, cel mai probabil pe fondul vitezei neadecvate la conditiile de drum.

De doar cateva saptamani a avut nevoie posesorul unui BMW M5 First Edition pentru a face praf automobilul in valoare de peste 135.000 de euro. Fabricat in numai 400 de exemplare, acesta gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri si puterea maxima de 600 CP.

Identica din punct de vedere tehnic cu modelul standard, prima versiune speciala a sedanului bavarez de inalta performanta reuseste sa sprinteze la randul lui de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde. Arata insa usor "diferit" atunci cand sta pe loc, in special datorita caroseriei finisate intr-o nuanta mata de rosu.

O alta caracteristica a noului BMW M5 First Edition consta in finisarea neagra a mai multor elemente exterioare, printre care si cele patru ornamente ale sistemului de evacuare ori jantele din aliaj cu diamentru pe 20 de inch. La interior, pielea alba si cusaturile contrastante se inscriu pe lista scurta a atractiilor principale.

Accident BMW M5 First Edition

Accident BMW M5 First Edition

Accident BMW M5 First Edition

Daca pentru acest BMW M5 First Edition cariera a luat sfarsit inainte de a incepe cu adevarat, pentru modelul standard... vestile bune continua sa curga. Compania bavareza pregateste lansarea unei variante si mai performante, cu 625 de cai putere sub capota, capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h...

.... intr-un timp de doar 3.3 secunde. Optiunea Competition va mai aduce cu sine si o viteza maxima de pana la 305 kilometri pe ora, plus mai multe imbunatatiri atat la nivel estetic, cat si din punctul de vedere al comportamentului rutier.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2018