In loc sa-l repare, l-a scos la vanzare. Acum spera sa se umple de bani

In loc sa-l repare, l-a scos la vanzare. Acum spera sa se umple de bani
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Porsche 911 Turbo Cabrio
  • Respectivul exemplar face parte din celebra serie Slantnose
  • Automobilul in cauza a fost avariat serios intr-un accident in anii '90
Distribuie pe Facebook

Un Porsche 911 de la sfarsitul anilor '80 a pornit de curand in cautarea unei noi case. Exemplarul de culoare rosie face parte din celebra serie Slantnose, insa a suferit un accident serios.

Anuntul de vanzare a unui Porsche 911 de la sfarsitul anilor '80 face zilele acestea inconjurul internetului. Finisat intr-o nuanta de rosu, automobilul in cauza vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la suma de 90.000 de dolari.

O nimica toata daca tinem cont ca vorbim despre un exemplar din celebra serie Slantnose, cu motor turbo de 3.2 litri si plafon retractabil din material textil. Care, in unele cazuri, costa si de patru ori mai mult.

Din nefericire pentru actualul proprietar / vanzator, respectivul Porsche 911 a suferit in trecut un accident cu daune aparent serioase. Potrivit celor scrise pe platforma eBay, automobil in cauza se afla in aceasta situatie inca din anii '90.

Fiindca la acel moment nu avea asigurare, nefericitul eveniment nu a fost niciodata raportat autoritatilor. Drept urmare, restaurarea exemplarului din celebra serie Slantnose ar putea inghiti sume serioase de bani.

Revenind la informatiile din anuntul de vanzare, acelasi Porsche 911 de la sfarsitul anilor '80 mai anunta si o cabina imbracata in piele de culoare neagra, cu detalii contrastante de rosu. Plus un rulaj care se apropie de 30.000 de kilometri.

In compartimentul motor, dupa cum precizam si initial, respectivul exemplar din celebra serie Slantnose vine cu un benzinar turbo de 3.2 litri. Livrarea celor 282 CP catre roti se face printr-o transmisie manuala.

Porsche 911 distrus in accident, de vanzare

Porsche 911 distrus in accident, de vanzare

Porsche 911 distrus in accident, de vanzare

Porsche 911 distrus in accident, de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche 911 distrus in accident, de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2020