Intalnirea Clasicilor: Mercedes-Benz si Turneul de Golf Open Championship

Intalnirea Clasicilor: Mercedes-Benz si Turneul de Golf Open Championship
Distribuie pe Facebook
Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a turneului Open Championship, desfasurat intre 19 si 22 iulie, in cadrul celebrului club de golf din Anglia, Royal Lytham & St Annes Golf Club. "Recunoasterea ca Masina Oficiala a Open Championship ne onoreaza, deoarece marcheaza inca o data legatura puternica dintre golf si compania Mercedes-Benz la nivel mondial." declara Lueder Fromm, Director Global Marketing Communications Mercedes-Benz Cars.
Strategia de comunicare a evenimentului este focusata pe noul CLS 63 AMG Shooting Brake, care se lanseaza chiar in cadrul Marelui Premiu Formula 1 de la Hockenheimring. Sesiunea foto cu ambasadorul brandului, Adam Scott, langa noul CLS Shooting Brake, va fi promovata in print, online si TV, precum si pe pagina facebook.com/MercedesBenzGolf.
"Campionul Darren Clarke a ajuns la terenul de golf intr-un CLS Shooting Brake pentru a preda trofeul de campion Claret Jug catre Peter Dawson - CEO R&A", continua Lueder Fromm. "Adam Scott va conduce CLS Shooting Brake in calitate de masina oficiala toata saptamana", a adaugat acesta.
Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa admire noul model CLS Shooting Brake la standul special amenajat de Mercedes-Benz. Alaturi de acesta, vor fi expuse noile: SL, M-Class, A-Class si Concept Style Coupe, ce prefigureaza lansarea unui coupe in patru usi, apartinand segmentului sport-executive. Mercedes-Benz va asigura serviciile de transport in cadrul turneului de golf prin cele 60 de autoturisme oferite - o flota ce contine numeroase exemplare din modelul eco-friendly, S 350 Blue TEC. In plus, alte 40 de autoturisme Mercedes-Benz vor fi puse la dispozitia celor de la R&A, The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, si invitatilor acestora.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2012