Intamplari ciudate in Rusia: Meteoriti in flacari, masini care dispar din senin si pietoni tarati prin trafic

Intamplari ciudate in Rusia: Meteoriti in flacari, masini care dispar din senin si pietoni tarati prin trafic
Ceva este putred in Rusia, mai ales in ultima perioada de timp. Tot mai multe intamplari ciudate au loc zilnic in traficul auto de-aici si, de parca acest lucru nu ar fi indeajuns, regiunea Celiabinsk din Muntii Urali s-a confruntat in urma cu numai cateva ore cu un meteorit nabadaios, care a lasat destul de multe pagube in urma sa...
Distribuie pe Facebook

Un meteorit a lovit cu cateva ore in urma o regiune din Rusia. Si totul s-a intamplat pe bune, fara nici un fel de manipulare pe computer. O demonstreaza filmul de mai jos:

Iar de parca aceasta intamplare nu ar fi indeajuns de infricosatoare, un automobil a disparut recent tot de pe o sosea din Rusia, din senin. Nu stie nimeni sigur ce s-a intamplat, insa poate va va lamuri filmul de mai jos:

Si asta nu e tot. Fiindca in Rusia se petrec si alte situatii ciudate, precum cea din filmuletul de mai jos. Despre ce este insa mai exact vorba? Ei bine, astepti la semafor si deodata un automobil trece prin fata ta. Nu un oarecare automobil, ci unul care taraste dupa el un pieton: .

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2013