Jurnalist decedat intr-un accident cu Ariel Atom 3, la un drive-test

Jurnalist decedat intr-un accident cu Ariel Atom 3, la un drive-test
Testarea masinilor aduce multe satisfactii, asa cum stim si noi, mai ales daca ai ocazia sa conduci o masina asa de tare cum este Ariel Atom. In Belgia, un jurnalist se afla pe scaunul pasagerului unui Ariel Atom 3, condus de proprietarul sau, cand acesta a pierdut controlul si masina s-a lovit violent de o cladire.
Distribuie pe Facebook

Michael Cornette in varsta de 35 de ani a decedat in urma accidentului ce a avut loc in cadrul unui drive-test. Masina era condusa de Matthieu Desmet in varsta de 30 de ani, proprietarul masinii, pentru a demonstra jurnalistului aflat in dreapta lui calitatile masinii puternice. Acesta facea un review pentru un ziar belgian, Krant van West-Vlaanderen.

Masina a pierdut aderenta si soferul a pierdut controlul, bolidul extra-usor lovindu-se de un siloz de pe marginea drumului. Impactul a fost atat de violent, incat masina, desi una extrem de usoara, a reusit sa miste cladirea cam 25 de centimetri. Soferul este acum la spital in coma indusa, avand traume grave, in timp ce jurnalistul a decedat pe loc.

Chiar daca nu il stim, ne leaga aceeasi pasiune pentru masini si viteza, asa ca in urma acestui eveniment nefericit, gandurile noastre se indreapta spre jurnalistul decedat in accident.


Distribuie pe Facebook
mai multe