Momentul in care soferul unui Hyundai se urca pe o alta masina ca sa scape de politisti. Video

Momentul in care soferul unui Hyundai se urca pe o alta masina ca sa scape de politisti. Video
  • Momentul in care soferul unui Hyundai...
  • ... se urca pe o alta masina ca sa scape de politisti
Distribuie pe Facebook

Scene incredibile in Brooklyn, New York. O camera video a surprins momentul in care soferul unui Hyundai se urca pe o alta masina ca sa scape de politisti.

Eveniment mai putin obisnuit peste Ocean, in State. Conform presei locale, totul a inceput cu un Hyundai Sonata de culoare alba, parcat neregulamentar.

Mai multi politisti aflati in zona s-au indreptat spre masina de ultima generatie, de unde au simtit un miros puternic de marijuana. Drept urmare, soferul a fost invitat sa iasa din vehicul.

Lucru pe care l-a si facut. In urmatoarea clipa insa, pasagerul din dreapta a sarit la volan, a apasat acceleratia si s-a urcat pe capota autospecialei pentru a fugi.

In aceste momente, unul dintre politisti a folosit, aparent de doua ori, un pistol cu electrosocuri. Complet degeaba, Hyundai-ul Sonata de ultima generatie si culoare alba facandu-se nevazut.

Ulterior, masina a fost gasita, pasarsita, la cateva strazi distanta. Dar nu si soferul pus pe cascadorii, potrivit informatiilor publicate de presa din Statele Unite.

Din detaliile disponibile mai reiese, totodata, si ca persoana aflata, initial, la volan si scoasa din vehicul de politisti a fost gasita cu mai multe carduri false asupra sa. Si un dispozitiv de copiat date.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2021