Momentul in care un Hyundai de 30.000 de dolari cade din trailerul cu care este transportat. Video

Momentul in care un Hyundai de 30.000 de dolari cade din trailerul cu care este transportat. Video
  • Momentul in care un Hyundai de 30.000 de dolari...
  • ... cade din trailerul cu care este transportat
Distribuie pe Facebook

In mod surprinzator, cumparatorul respectivului Genesis Coupe nu a renuntat la tranzactie, ci a pastrat exemplarul cu o caroserie in doua portiere si un sistem de tractiune spate - dupa ce acesta a fost reparat, daca mai trebuia cumva precizat, pe cheltuiala vanzatorului.

Cumparatorul unui Hyundai Genesis Coupe in valoare de circa 30.000 de dolari nu va uita niciodata - sau, cel putin, nu prea curand - ziua in care modelul sud-coreean cu o caroserie in doua portiere si un sistem de tractiune spate i-a fost livrat.

Motivul: finisat intr-o nuanta de negru si insotit de un set de jante cu design in cinci spite duble, respectivul automobil nu a fost asigurat asa cum trebuie. Astfel - la un moment dat, in timpul descarcarii, a cazut din trailerul cu care era transportat.

Asa cum precizam si anterior, cumparatorul respectivului Hyudani Genesis Coupe nu a renuntat la tranzactie, ci a pastrat exemplarul cu o caroserie in doua portiere si un sistem de tractiune spate - dupa ce acesta a fost reparat de vanzator.

@dankersracing Carvana put here makong dreams come true 😅 #genisiscoupe #carfails #cartok ♬ original sound - Chris Dankers
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2022