Pe timp de vara, din cauza ca femeile se imbraca sumar, barbatii fac mai multe accidente

Pe timp de vara, din cauza ca femeile se imbraca sumar, barbatii fac mai multe accidente
Daca pana acum erau doar zvonuri cu "soferi care-si rup gaturile" dupa vreo femeie sexy de pe trotuar, acum este clar si limpede. O companie de asigurari a facut un test care dovedeste ca pe timp de vara, cand femeile se imbraca mai lejer, mai sumar, deci mai sexy, barbatii provoaca mai multe accidente din cauza lor.
Distribuie pe Facebook

Un sfert dintre soferii de sex masculin au avut vara aceasta un accident sau au evitat un accident in ultimul moment. Una din cauzele acestora este faptul ca au fost atrasi de tinutele lejere purtate de femei pe timpul verii. Rezultatul unui studiu menit sa arate ca mai exista o cauza a accidentelor, in afara de clasicele neacordare de prioritate sau viteza excesiva, confirma acest lucru.

Din numarul de persoane care au participat la studiul realizat de catre o companie de asigurari, 29% dintre barbati au recunoscut ca au avut ocazia de a-si lua atentia de la condus din cauza unei fuste scurte sau a unui decolteu generos vazute cu coada ochiului pe trotuar, sau la atentionarea pasagerului vigilent.

Compania de asigurari doreste sa scoata in evidenta faptul ca femeile sunt mai concentrate la volan, in timp ce conduc. In plus, in 2009, numarul accidentelor produse de barbati pe timpul verii a crescut cu 16,4% fata de celelalte anotimpuri.

Sondajele au fost realizate de catre o companie de asigurari destinata femilor, din Marea Britanie. In afara de acest test interesant, compania aceasta de asigurari propune si o alta serie de noutati pentru doamnele-sofer: asigurarea posetei in cazul unui furt din masina, servicii de reparatii adaptate femeilor (garaje si service-uri cu angajati care nu incearca sa le agate, de exemplu) si consiliere psihologica gratuita, in cazul unui accident grav.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 5 August 2010