Protest inedit in Germania: Un iranian isi faca praf BMW-ul M6 din cauza problemelor acestuia

Protest inedit in Germania: Un iranian isi faca praf BMW-ul M6 din cauza problemelor acestuia
  • Pourmohseni Hadi si-a cumparat de la un dealer BMW din Italia un M6 nou-nout in valoare de 120.000 de euro
  • Dupa o perioada de timp, iranianul a inceput sa experimenteze sunete si vibratii la schimbarea vitezelor
  • Cum problemele nu s-au rezolvat nici in urma celor 10 vizite la service, omul de afaceri a recurs la un gest extrem
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de felul in care a fost tratat si de faptul ca BMW nu a gasit nici o rezolvare pentru problemele masinii sale, nici chiar dupa cele zece vizite in service, un iranian s-a apucat sa-si distruga propriul M6 in fata intrarii principale a Salonului Auto de la Frankfurt.

In urma cu mai multi ani, Pourmohseni Hadi si-a cumparat de la un dealer BMW din Italia un M6 nou-nout, pe care a dat undeva in jurul a 120.000 de euro. Dupa o perioada de timp, omul de afaceri de origine iraniana a inceput sa experimenteze tot felul de sunete si vibratii la schimbarea treptelor de viteza, astfel ca a ajuns cu masina in service. Nu doar o data, ci de nu mai putin de zece ori!

Situatia nu s-a schimbat insa deloc dupa aceste vizite. Ba mai mult de-atat, conform omului nostru, nici BMW Italia, dar nici BMW Germania nu si-au asumat nici un fel de raspundere pentru aceasta situatie. Drept urmare, vazand ca nu primeste macar nici un raspuns oficial in urma scrisorii trimise catre sediul central al constructorului bavarez, Pourmohseni Hadi a recurs la un protest extrem: distrugerea propriului exemplar M6 in fata intrarii principale a Salonului Auto de la Frankfurt.

Iar acesta-i numai doar inceputul. Conform spuselor sale, omul de afaceri de origine iraniana are planuri si mai marete de-atat: daca nici de-aceasta data nu primeste nici o solutie din partea germanilor BMW, isi va repara complet masina si va parca in fata parlamentului german din Berlin, unde va repeta acest protest extrem.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2013