Salvari la limita, bataie pe bune si masini rasturnate. AVEM noi filme din Rusia!

Salvari la limita, bataie pe bune si masini rasturnate. AVEM noi filme din Rusia!
  • Sfarsitul lunii ne aduce noi incidente din traficul rusesc
  • Avem un pieton scapat la limita, plus un SUV rasturnat
  • Lista cu evenimente include, bineinteles, si o bataie pe bune
Distribuie pe Facebook

Traficul din Rusia pare sa reprezinte o sursa infinita de evenimente nefericite, cele mai noi materiale video surprinse pe strazile de la Est de Romania aducandu-ne salvari la limita, batai intre sexe si chiar masini rasturnate.

Contrar asteptarilor noastre, temperaturile scazute ale lunii februarie nu au mai inghetat din furia si mania rusilor. Ba dimpotriva: conducatorii de la Est de Romania par la fel de agresivi si iresposabili ca intr-o zi fierbinte de vara. Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant: cele trei materiale video surprinse zilele acestea vorbesc de la sine.

Pentru inceput, avem un sofer fara chef sa opreasca la trecerea de pietoni. Asta desi masina din fata sa tocmai a facut-o. Din fericire pentru barbatul aflat in traversare regulamentara, o manevra sclipitoare operata in ultimul moment salveaza intreaga situatie, iar totul evenimentul in cauza ia sfarsit fara victime inregistrate.

Desi l-am vizionat de cateva ori bune, al doilea material video surprins in traficul din Rusia inca ne da batai de cap. Ce anume a dus la bataia dintre cei doi pietoni si cei trei ocupanti ai unui automobil? Sa fie oare faptul ca cei dintai mergeau pe mijlocul strazii, iar cei din urma au fost nevoiti sa se abata de la calatoria lor rapida catre nu-stim-unde? Tu ce crezi?

Ultima intamplare de povestit nepotilor (si nu numai) ce vine de la Est de Romania ne propune un duel "interesant" intre un SUV Mitsubishi - ASX sau Outlander, nu suntem chiar 100% siguri - si un BMW Seria 5 de ultima generatie. Castigator iese automobilul bavarez, modelul japonez ajungand (aproape) cu susul in jos in urma coliziunii.

Distribuie pe Facebook
mai multe