Si-a facut praf BMW-ul cu NOS intr-o balustrada de pe autostrada. Participa la o cursa ilegala cu un VW de 1300 CP

Si-a facut praf BMW-ul cu NOS intr-o balustrada de pe autostrada. Participa la o cursa ilegala cu un VW de 1300 CP
  • Cursa ilegala dintre un BMW M3 si un VW Golf s-a incheiat cu un accident extrem de urat
  • Nefericitul intamplare a fost surprinsa de mai multi dintre participantii la acest eveniment
  • Ambele modele erau complet modificate si ascundea sub capota cate un motor in zece cilindri
Distribuie pe Facebook

Mai multi participanti la o cursa ilegala desfasurata pe drumurile publice din Kosovo au reusit sa surprinda momentul in care unul dintre soferi pierde controlul volanului si ajunge cu masina intr-una dintre balustradele de pe autostrada.

Teribilismul si inconstienta au contribuit la realizarea unui nou accident pe strazile Europei, cursa ilegale dintre un BMW M3 si un Volkswagen Golf - ambele radical modificate, incheindu-se cu automobilul bavarez facut praf intr-o balustrada de pe autostrada.

Conform informatiilor de la fata locului, soferul a reusit sa scape fara rani majore multumita roll-cage-ului instalat la interior. Nu la fel de norocoasa a fost insa si masina echipata cu un motor V10 de M5 E60 si injectie cu oxid de azot.

In ceea ce priveste imbunatatirile aduse Volkswagen-ului Golf, se pare ca acesta s-a impus in fata BMW-ului M3 in special "din cauza" propulsorului V10 bi-turbo preluat de la un Audi RS6 Avant si echipat apoi cu toate bunatatile necesare dezvoltarii unui maximum de 1.300 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2016